عراقچی در پاریس درباره وضعیت مهدیه اسفندیاری با همتای خود گفتگو می کند
تبلیغات

به گزارش رکنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت ،اسماعیل بقائی ، سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن اعلام خبر سفر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه به پاریس در هفته جاری گفت: وزیر امور خارجه بعد از شرکت در اجلاس سالانه سازمان منع سلاح‌های شیمیایی در هلند، بنا به دعوت همتای فرانسوی عازم پاریس خواهد شد. 

عراقچی قرار است امروز (سه‌شنبه چهارم آذر) در این اجلاس شرکت می کند. 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچنین اعلام کرد: در سفر عراقچی به پاریس موضوعات دوجانبه از جمله وضعیت تبعه ایرانی خانم مهدیه اسفندیاری و نیز تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مطرح و بحث خواهد شد.

مهدیه اسفندیاری تبعه ایرانی که به اتهام حمایت از فلسطین دهم اسفند سال گذشته ۱۴۰۳ در فرانسه در بازداشت بود اخیرا به صورت مشروط آزاد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با اشاره به رویکرد اصولی جمهوری اسلامی ایران در تعامل با سایر کشورها بر مبنای احترام متقابل و استفاده از هر فرصتی برای بیان صریح مواضع و مطالبات کشور از جمله در خصوص جنایات مستمر رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان، موضوع هسته‌ای و سایر موضوعات مهم بین‌المللی، تصریح کرد که در خلال این سفر و در گفت‌وگو با طرف‌ فرانسوی، برای تبیین مواضع جمهوری اسلامی و طرح مطالبات مشروع ملت ایران استفاده خواهد شد.

پیش از این وزارت خارجه فرانسه از سفر عراقچی به پاریس و دیدار و گفت‌وگو با ژان نوئل بارو همتای فرانسوی در روز چهارشنبه (پنجم آذر) خبر داد.

عراقچی که برای شرکت در مجمع مسقط به عمان سفر کرده امروز (سه‌شنبه چهارم آذر) به لاهه می‌رود تا در اجلاس سالانه سازمان منع سلاح‌های شیمیایی شرکت کند و از آنجا نیز به پاریس خواهد رفت . 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی