قیمت منبع آب و موتوربرق در شرایط بحران بی‌آبی و بی‌برقی

خرید موتور برق در سال‌های گذشته و همزمان با قطعی‌های چندساعته برق رواج پیدا کرده است.

به‌گزارش فرارو؛ تابستان امسال اما علاوه بر قطعی برق ، قطعی آب و کاهش فشار آب در طبقات بالای ساختمان‌ها، تب خرید پمپ آب و منبع آب را بالا برده و خیلی از خریداران دنبال گزینه‌ای اقتصادی و کاربردی برای مصارف خانگی می‌گردند. الان فروشگاه‌های برقی و صنعتی کف قیمت موتور برق‌های بنزینی را حدود 9 میلیون تومان اعلام می‌کنند. خرید پمپ آب برای ساختمانی با سه طبقه، در ارزان‌ترین حالت ممکن سه میلیون تومان تمام می‌شود و منبع آب 100 لیتری می‌تواند حداقل یک میلیون و 500 تا دو میلیون تومان قیمت داشته باشد.   

خرید پمپ آب خانگی چقدر هزینه دارد؟

خرید پمپ آب خانگی زمانی واجب می‌شود که در شیرآلات خانه، فشار آب کم یا نامنظم باشد. هرچند ممکن است با مشاهده ایراد در عملکرد آبگرمکن یا حتی ماشین‌لباسشویی و ظرفشویی هم، چاره کار خرید پمپ آب خانگی باشد.

پمپ آب خانگی معمولا از سه نوع مختلف به خریداران توصیه می‌شود؛ پمپ آب جتی که اغلب برای خانه‌های حیاط‌دار مناسب است. پمپ آب بشقابی که رایج‌ترین گزینه برای آپارتمان‌هاست و پمپ آب محیطی که مختص رفع مشکلات کوچک مثل برطرف کردن ایراد فشار آبگرمکن در واحد است و نسبت به گزینه‌های دیگر هزینه کمتری دارد.

قیمت پمپ آب خانگی برای ساختمانی با سه طبقه با احتساب هزینه تجهیزات جانبی دست‌کم از حول‌وحوش سه میلیون تومان شروع می‌شود و این عدد می‌تواند تا مرز شش میلیون تومان نیز بالا رود. حالا اگر همین پمپ آب را برای ساختمانی با پنج طبقه خریداری کنیم، رقم هزینه بسته به برندی که انتخاب می‌شود بین شش تا 12 میلیون تومان متغیر است.  

خرید منبع آب خانگی چقدر هزینه دارد؟

منبع آب علاوه بر اینکه الان برای ساختمان‌های مسکونی اهمیت پیدا کرده، قابلیت استفاده در مصارف کشاورزی و صنعتی دارد.

منبع آب یا همان مخزن آب خانگی برای چیزهایی مثل ذخیره آب آشامیدنی، حمام و نظافت و حتی پخت‌وپز خریداری می‌شوند و از حیث مکان نصب، به سه بخش منبع زیرزمینی، منبع روی زمین و منبع‌های قابل حمل تقسیم‌بندی می‌شوند که قاعدتا منابع آب خانگی از نوع منبع آب قابل حمل هستند.

مبنع آبی که در این گزارش برای مصارف خانگی اهمیت پیدا می‌کنند باید از جنس پلاستیک یا نهایتا فولاد ضدزنگ باشند.   

مصرف آب روزانه هر شخص به‌شکل استاندارد در روز تا 300 لیتر برآورد می‌شود اما طبق حرف فروشنده‌ها اغلب منبع‌ آب‌هایی که الان توسط مردم خریداری می‌شود، حجمی بین 100 تا 600 لیتر دارد. نمونه‌هایی با حجم 100 لیتر قیمتشان از حول‌وحوش یک میلیون و 500 هزار تومان تا دو میلیون تومان شروع می‌شود و الان خریداران مخازن آب 600 لیتری تا مرز شش یا هفت میلیون تومان هزینه می‌کنند.

گران‌ترین مخزن یا همان منبع آب موجود در بازار با قیمتی نزدیک 20 میلیون تومان برای فروش گذاشته می‌شوند که اغلب ظرفیتی معادل سه هزار لیتر دارند.

خرید موتور برق خانگی چقدر هزینه دارد؟

موتور برق انواع مختلفی دارد؛ موتور برق بنزینی، موتور برق دیزلی، موتور برق گازسوز و موتور برق هیبریدی که می‌تواند ترکیبی از سایر گزینه‌ها باشد.

موتور برق بنزینی معمولا طرفدار بیشتری دارد؛ هزینه نگهداری و تعمیر کمتری خواهد داشت و علاوه بر این، دسترسی به بنزین آسان‌ است. از همه مهمتر اینکه به‌خاطر راندمان بالاتر نسبت به موتور برق دیزلی، برای مصارف خانگی و حتی مغازه‌ها گزینه منطقی‌تری به‌حساب می‌آیند. با این حال سروصدای زیاد را می‌توانیم عیب بزرگ موتور برق‌های بنزینی بدانیم.

موتور برق دیزلی، نسبت به موتور برق بنزینی مصرف کمتری دارد و می‌تواند در کسب‌وکارهای بزرگتر استفاده شود. آنطرف ماجرا نباید فراموش کنیم که هم سروصدای بیشتری درمقایسه با موتور برق‌های بنزینی دارند و هم هم هزینه نگهداری از آن‌ها بیشتر است.

موتور برق گازسوز می‌تواند نسبت به موتور برق بنزینی و دیزلی، هزینه کمتری داشته باشد اما دسترسی دشوار به سوخت موردنیاز را باید یکی از معایت این دست از موتوربرق‌ها بدانیم.

معمولا موتور برق‌های بنزینزی با همه عیب و ایراد‌هایی که دارند، گزینه بهتری برای مصارف خانگی معرفی می‌شوند که قیمتشان دست‌کم از حول‌وحوش 9 تا 9 میلیون و 500 هزار تومان آغاز می‌شود و این عدد برای مدل‌هایی با قدرت بالاتر به 30 میلیون تومان می‌رسد. 

  • فیلم/ تو با قلب ویرانه من چه کردی؟ / عاشقانه‌های غزل شاکری برای مصطفی زمانی در سریال شهرزاد؛ با سوز صدایش دل هر عاشقی را به درد می‌آورد

اخبار تاپ حوادث

وبگردی