توقف واگذاری سهام ایران‌ خودرو و سایپا با دستور شورای عالی سران قوا

به گزارش رکنا، براساس ابلاغ شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مقرر گردید تا ابلاغ مصوبات شورای‌عالی سران قوا، از هرگونه واگذاری و تغییر و تحول در سهام شرکت سایپا جلوگیری شود،

بر همین اساس گروه سایپا با ارسال نامه‌ای به سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد؛ گروه خودروسازی سایپا همچنان پیگیر تعیین تکلیف موضوع واگذاری سهام چرخه‌ای است و در صورت ابلاغ هر دستوری از مراجع ذی‌صلاح، مراتب از طریق سامانه کدال افشا می‌شود و به اطلاع سهامداران خواهد رسید.

به گزارش تسنیم، گفتنی است این ابلاغیه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا برای واگذاری سهام ایران‌خودرو نیز به شرکت مذکور ارسال شده است و دلیل بسته شدن نماد این دو شرکت به‌صورت موقت در بازار سرمایه به همین علت است.

همچنین عادل پیرمحمدی مدیرعامل شرکت ایران‌خودرو نیز در نامه‌ای به جعفر سلطانی رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه صنعتی و معدنی سازمان بورس اعلام کرده است: «با عنایت به نامه وارده از دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مبنی بر تهیه گزارش نهایی ساماندهی صنعت خودروسازی، مقرر گردید از هر گونه واگذاری و تحول سهام این شرکت تا تعیین تکلیف طرح مذکور جلوگیری به‌عمل آید.

بدیهی است پیگیری‌های لازم از دبیرخانه مذکور انجام و متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.»

  • یک آزمایش جالب که حقیقتی از برگ و انسان را فاش کرد / فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی