فرود اشتباه هواپیمای ماهان در کشور چچن ! + علت و وضعیت مسافران ایرانی
رکنا اقتصادی: سخنگو و مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، پرواز در شرایط دید کم در گروزنی را عامل اشتباه خلبان برشمرد و گفت: کمیسیونهای ایمنی هواپیمایی دو کشور در تعامل برای بازگشت هواپیما به تهران هستند.
به گزارش رکنا، جعفر یازرلو افزود: صبح دیروز پرواز شرکت هواپیمایی ماهان با ۵۸ سرنشین از فرودگاه امام خمینی (ره) تهران به مقصد شهر گروزنی کشور چچن به پرواز در آمد.
وی ادامهداد: شواهد موجود نشان میدهد که پرواز با کاهش دید در منطقه مواجه و همین مساله سبب شد تا هواپیما در باند اشتباه فرودگاه مقصد فرود آید.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: در اثر این حادثه خسارتی به هواپیما و مسافران وارد نشد و همه مسافران سالم هواپیما را ترک کردند.
یازرلو خاطرنشانکرد: هم اکنون کمیسیونهای ایمنی هواپیمایی دو کشور در حال بررسی موضوع و تعامل برای بازگشت هواپیما به تهران هستند.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار امیدواری کرد پس از بررسیهای لازم و با ابلاغ اقدامات اصلاحی به شرکت هواپیمایی ماهان از تکرار چنین خطاهایی پیشگیری خواهد شد.
-
اولین مدال تیم ملی وزنه برداری ایران در مسابقات قهرمانی جهان چین /قلع و قمع رکوردها و طلاهای جهان توسط کارلوس ناسار / روز روز علی عالی پور نبود + فیلم مسابقات
ارسال نظر