افزایش ۲۰ درصدی مراجعه به اورژانس البرز در پی گرمازدگی
تبلیغات

به گزارش رکنا به نقل از ایسنا، دکتر شهرام صیادی با اعلام آمادگی کلیه مراکز درمانی استان البرز  اظهار کرد: مراجعه به مراکز درمانی و تماس با اورژانس در خصوص گرمازدگی طی این روزهای اخیر ۲۰ درصد افزایش داشته است.

صیادی  به گروه‌های در معرض خطر اشاره کرد و افزود:  کودکان، سالمندان، افرادی که فعالیت زیاد بدنی، بیماری مزمن مثل فشار خون و دیابت دارند حتما توصیه های پیشگیری را رعایت کرده و در ساعات اوج گرما در فضای گرم قرار نگیرند.

وی تاکید کرد: در صورت مشاهده علایم گرمازدگی مانند افزایش دمای بدن، پوست داغ و خشک، تنفس سریع، سردرد و سرگیجه و بی حالی فورا با اورژانس تماس بگیرید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در این روزها آب زیاد مصرف شود و از نوشیدنی های کافیین دار مثل چای پرهیز و از لباس های نخی و رنگ روشن استفاده شود و افرادی که فعالیت‌های زیاد بدنی در محیط بیرون از منزل دارند مانند کارگران ساختمانی، رانندگان و ... مراقبت های لازم تغذیه ای و محافظت از قرار گرفتن در برابر تابش مستقیم خورشید را در نظر داشته باشند.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی