حفاظت از یوز با مشارکت بخش خصوصی

به گزارش رکنا به نقل از ایسنا، حسن اکبری گفت: امضای این تفاهمنامه اقدام بسیار خوب و مفیدی است که در صورت اجرای صحیح می‌تواند طعمه‌های یوزپلنگ آسیایی را در حاشیه جنوب شرقی پارک ملی توران تامین کند و باعث شود تا زیستگاه مطلوبیت و مرغوبیت خود را از حیث طعمه حفظ کند و از سوی دیگر باعث حفظ یوز در منطقه و عدم خروج این گونه از زیستگاه بشود.

وی افزود: بر اساس این تفاهمنامه پنج ساله، شرکت آهوان دشت طلایی سنگسر متعهد می شود تا هم نسبت به تکثیر طعمه یوز در منطقه اسب کشان و محدوده‌های اطراف آن اقدام کند و هم با به کارگیری تجهیزات و همیار در حفاظت از این منطقه به سازمان حفاظت محیط زیست کمک کند.

اکبری تصریح کرد: در سال جدید که شعار آن مهار تورم و رشد تولید است، سازمان حفاظت محیط زیست در برنامه دارد که فضاهای جدید برای اشتغال ایجاد کند تا واژه مشارکت واقعی مردم برای کمک به حفظ محیط زیست تجلی پیدا کند ومردم پای کار بیایند و از محیط زیست حفاظت و حراست کنند

وی تاکید کرد: هر چقدر انرژی، هزینه و منابع در این راه خرج شود، سرمایه گذاری برای آینده محیط زیست برای حفاظت بهتر است.

اکبری در ادامه گفت: تلاش کردیم تا با یک کار مشارکتی، یکی از جوامع محلی که هم بخشی از مراتع منطقه را در اختیار و هم تعامل خوبی با جوامع محلی دارد در حفاظت از زیستگاه‌های یوز آسیایی مشارکت کند.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست در پایان گفت: خیلی نکته مهمی است که یک مدیر اجرایی خوب و علاقه مند به محیط زیست برای این طرح مشارکتی گذاشته شود تا به‌زودی نتیجه اولیه این کار را ببینیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، در پایان تفاهمنامه همکاری پنج ساله به امضای مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش و مدیرعامل شرکت آهوان دشت طلایی سنگسر رسید.