بادهای گرم گیلان را فرا می‌گیرد

به گزارش رکنا مدیرکل هواشناسی گیلان، از وزش باد جنوبی و شدید در استان طی روزهای پیش رو خبر داد و گفت: روند افزایش نسبی دما تا پنجشنبه پیش بینی می شود.

محمد دادرس آسمان گیلان را صاف تا نیمه ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: رشت با ۱۹ و ازبرم با ۳۰.۵ درجه سانتی‌گراد خنک ترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت توده هوای غالبا پایدار تا چهارشنبه در منطقه دانست و افزود: شاهد آسمانی صاف تا نیمه ابری خواهیم بود.

به گفته مدیرکل هواشناسی گیلان، مه آلودگی و وزش باد جنوبی شدید و افزایش نسبی دما پیش بینی می شود؛ گاهی نیز با شکل گیری ناپایداری های موقتی و همرفتی، وقوع رگبار و رعد و برق پراکنده دور از انتظار نیست.

دادرس ادامه داد: به تدریج طی پنجشنبه ۲۶ شهریور با ورود سامانه بارشی به منطقه، شرایط برای روند افزایش ابر و کاهش نسبی دما و وزش باد و بارندگی رگباری و شدید و رعد و برق و احتمال تگرگ تا اوایل هفته آینده فراهم خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: شرایط دریای خزر برای شنا طی دوشنبه تا چهارشنبه(۲۳ تا ۲۵ شهریور) گاهی با احتیاط مناسب و برای پنجشنبه و جمعه(۲۶ و ۲۷ شهریور) در برخی نواحی موقتا نامناسب پیش بینی شده است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1249025
  • فیلم / کنایه بهاره رهنما به مهران مدیری و سریال مرد سه هزار چهره / هنوز همون مردیه که دنبال زن می گرده