آماده‌باش آموزش‌وپرورش برای سال تحصیلی جدید؛ تدوین سناریوهای حضوری و غیرحضوری آموزش
تبلیغات

به گزارش رکنا، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از فعال شدن ستاد ثبت‌نام سال تحصیلی پیش‌رو خبر داد و اعلام کرد این وزارتخانه با تدوین سناریوهای مختلف، خود را برای هر وضعیت احتمالی در روند آموزش دانش‌آموزان آماده کرده است.

سناریوهای مختلف برای سال تحصیلی آینده

رضوان حکیم‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آغاز برنامه‌ریزی‌ها برای سال تحصیلی آینده اظهار کرد که ستاد ثبت‌نام فعال شده و نخستین نشست آن نیز برگزار شده است. به گفته او، در این نشست مجموعه‌ای از برنامه‌ها و اقدامات برای شرایط مختلف آموزشی طراحی شده تا روند ثبت‌نام و آغاز سال تحصیلی بدون اختلال انجام شود.

او توضیح داد که در این برنامه‌ریزی‌ها، سناریوهای متفاوتی در نظر گرفته شده است؛ از جمله شرایطی که آموزش به صورت حضوری برگزار شود و نیز حالتی که آموزش‌ها به شکل غیرحضوری ادامه پیدا کند. در هر دو وضعیت، نحوه اجرای برنامه سنجش دانش‌آموزان، فرآیند ثبت‌نام و ساماندهی نیروی انسانی پیش‌بینی و تدوین شده است. به گفته معاون آموزش ابتدایی، وزارت آموزش و پرورش برای اجرای هر یک از این سناریوها آمادگی لازم را دارد.

پروژه مهر و مأموریت معاونان در استان‌ها

حکیم‌زاده همچنین از آغاز «پروژه مهر» برای سال تحصیلی آینده خبر داد و گفت این پروژه با دستور وزیر آموزش و پرورش کلید خورده است. در چارچوب این طرح، هر یک از معاونان وزارتخانه به عنوان معین یک استان تعیین شده‌اند تا با حضور میدانی در استان‌ها روند آماده‌سازی مدارس را پیگیری کنند.

او افزود این پیگیری‌ها شامل موضوعاتی مانند تأمین نیروی انسانی مورد نیاز، آماده‌سازی کتب درسی، برگزاری کلاس‌ها، تولید فیلم‌های آموزشی و تهیه محتوای آفلاین برای شرایط مختلف آموزشی است.

به گفته وی، معاونت آموزش ابتدایی مسئولیت نظارت بر استان البرز را بر عهده گرفته و در همین راستا با حضور در این استان، روند اجرای برنامه‌ها و آمادگی مدارس مورد بررسی قرار گرفته است؛ اقدامی که به گفته او تاکنون با پیشرفت قابل توجهی همراه بوده است.

استمرار آموزش تا روزهای پایانی سال

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود به روند فعالیت مدارس در ماه‌های پایانی سال اشاره کرد و گفت امسال برخلاف برخی سال‌های گذشته که معمولاً از حدود ۲۰ اسفند فعالیت‌های آموزشی مدارس کاهش می‌یافت، برنامه‌های آموزشی تا ۲۸ اسفند ادامه داشت.

به گفته او، آموزش‌ها در این بازه زمانی از طریق بسترهای مجازی و همچنین مدرسه تلویزیونی دنبال شد تا روند یادگیری دانش‌آموزان بدون وقفه ادامه پیدا کند.

تأکید بر نقش معلمان و مدیران مدارس

حکیم‌زاده در پایان با اشاره به تلاش معلمان و مدیران مدارس در تداوم آموزش دانش‌آموزان اظهار کرد با وجود چنین ظرفیت انسانی در نظام آموزشی، خانواده‌ها نباید نگران ایجاد وقفه در روند آموزش فرزندان خود باشند. او ابراز امیدواری کرد با همدلی و تلاش مجموعه آموزش و پرورش، شرایط آموزشی بهتری برای دانش‌آموزان کشور فراهم شود.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات