تعداد پله‌برقی‌ متروهای تهران چند عدد است؟
تبلیغات

به گزارش رکنا، هادی زند روابط عمومی شرکت بهره برداری متروی تهران گفت:  همزمان با شروع بهره‌برداری از ایستگاه سرباز وطن، ۱۰ دستگاه پله‌برقی به چرخه خدمت‌رسانی افزوده شد و با این اقدام، تعداد پله‌برقی‌های فعال در خط ۶ به ۲۴۹ دستگاه و در مجموع خطوط هفت‌گانه به یکهزار و ۳۵۶ دستگاه رسید.

وی افزود: در حال حاضر، یکهزار و ۳۵۶ دستگاه پله‌برقی فعال در ایستگاه‌های شبکه مترو روزانه به‌ مدت حدود ۱۷ ساعت در اختیار مسافران شهر زیرزمینی قرار دارد. از این تعداد، ۱۸۰ دستگاه در خط یک، ۱۳۲ دستگاه در خط ۲، تعداد ۲۸۷ دستگاه در خط ۳، تعداد ۲۱۲ دستگاه در خط ۴، تعداد ۳۱ دستگاه در خط ۵، تعداد ۲۴۹ دستگاه در خط ۶ و تعداد ۲۶۵ دستگاه در خط ۷ مستقر است.

زند در ادامه گفت: بیشترین تعداد پله‌برقی در میان خطوط مترو مربوط به خط ۳ مترو است و در میان ایستگاه‌ها نیز، ایستگاه تئاتر شهر با ۴۴ دستگاه پله‌برقی رکورددار است. همچنین کمترین تعداد پله‌برقی در خط ۵ قرار دارد که به‌دلیل زمینی بودن ایستگاه‌های این خط، نیاز کمتری به تجهیزات حمل‌ونقل عمودی وجود دارد.

مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه در پایان خاطرنشان کرد: افزایش ظرفیت تجهیزات دسترسی، نقش مهمی در ارتقای کیفیت سفر، بهبود ایمنی و تسهیل تردد شهروندان دارد و این مسیر با تکمیل سایر ایستگاه‌ها و تجهیزات ادامه خواهد یافت.

نوسازی صندلی‌های سالن بانوان در قطار

مدیر ارشد خط ۴ متروی تهران نیز از پایان عملیات نوسازی سالن بانوان یک رام قطار خبر داد و گفت: این اقدام با هدف ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش زیبایی محیط سفر برای بانوان مسافر انجام شد.

جواد محمدی فر با اشاره به اینکه تیم تخصصی شرکت واگن سازی تهران طی یک عملیات دو روزه در پایانه شهید کلاهدوز موفق به تعویض کامل صندلی‌های سالن بانوان یک رام قطار شدند؛ گفت: صندلی‌های قدیمی با مدل های جدید و صورتی رنگ جایگزین شدند تا تجربه‌ای دل پذیرتر برای مسافران فراهم شود.

وی در توضیح جزییات این عملیات افزود: این پروژه با دقت و برنامه ریزی کامل اجرا شد و ابتدا صندلی‌های قدیمی پس از جداسازی هیترهای گرمایشی زیر آنها دمونتاژ و سپس صندلی‌های جدید صورتی رنگ نصب شد و در ادامه هیترها و دربهای زیر صندلی‌ها مجدداً جایگذاری شدند. در این مرحله صندلی های سه تایی یک و نیم واگن مربوطه، صندلی های چهار تایی واگن شماره هفت و صندلی های دوتایی واگن ۶ با موفقیت نوسازی شدند. تنها دو ردیف صندلی ۶ تایی باقیمانده که تکمیل آن منوط به آماده سازی زیر ساخت های لازم است.

براساس گزارش سایت شهر، مدیر ارشد خط ۴ مترو ضمن ابراز خرسندی از پایان موفقیت آمیز این فاز، خاطرنشان کرد: این نوسازی‌ها با هدف ارائه خدمات بهتر و مطابق با استانداردهای روز صورت گرفته و قرار است در روزهای آینده بر روی سایر قطارهای ناوگان نیز ادامه یابد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات