زنان شاغل در فضای مجازی: با قطع اینترنت ریالی درآمد نداشتیم/ جیب‌مان خالی‌ست و نمی‌دانیم چه کنیم
تبلیغات

 زنان شاغل در فضای مجازی که به کار فروش اشتغال دارند، در تماس با ایلنا، از قطعی اینترنت و خرابی کسب و کار خود انتقاد کردند.

یکی از این زنان می‌‌گوید: کار من فروش البسه زنان از طریق کانال‌های فضای مجازی‌ست؛ اکنون روزهاست که ارتباطم با مشتریانم قطع شده و ریالی درآمد نداشته‌ام.

او ادامه داد: کار ما کارمزدی‌ست؛ نه بیمه داریم و نه حمایت اجتماعی؛ من با فروش در فضای مجازی زندگی‌ام را می‌گردانم؛ حالا با شرایط موجود، چه باید بکنم؟

این زن کارگر اضافه می‌کند: چندین روز است که یک ریال درآمد نداشته‌ام آنهم در حالیکه هزینه‌های زندگی به شدت افزایش یافته؛ جیب‌مان خالی‌ست و نمی‌دانیم چه کنیم.

این زنان که نگران گذران امور ساده زندگی خود هستند؛ می‌گویند: کسب و کارهای آنلاین، بسیار شکننده است و با قطعی اینترنت، خانواده‌های بسیاری منبع درآمد خود را از دست می‌دهند؛ بسیاری از سرپرستان این خانواده‌ها، زن هستند و راه دیگری برای امرار معاش پیش پای خود نمی‌بینند.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات