۵۰ درصد از زایمان‌ها سزارین است
تبلیغات

به گزارش رکنا، سید سجاد رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر در دنیا بین ۱۵ تا ۲۵ درصد از زایمان‌ها به صورت سزارین و سایر زایمان‌ها به صورت طبیعی انجام می‌شود. 

به گفته وی، بررسی‌ها نشان می‌دهد که زایمان‌های طبیعی برای مادر و نوزاد خوب و مثبت است اما در برخی موارد لازم است که زایمان‌ها به صورت جراحی یا همان سزارین انجام شود.

رضوی تاکید کرد: آمار سزارین در کشور ما ۵۰ درصد است که این آمار بالاتر از نرم جهانی است و به همین دلیل، سیاست وزارت بهداشت ترویج زایمان‌های بی درد و طبیعی است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: در مراکز درمانی که میزان زایمان‌های سزارین به صورت غیرعادی افزایش پیدا می‌کند، تذکرات لازم داده می‌شود. 

وی بیان کرد: همچنین در مراکز بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت، کارشناسان ماما آموزش‌های لازم را به مادران باردار در زمینه زایمان بی درد و طبیعی خواهند داد‌ تا سزارین غیر ضروری کاهش پیدا کند.

گفتنی است، زایمان طبیعی ایمن ترین زایمان در دنیا است‌ و مهم ترین موضوع در زایمان، حفظ سلامتی مادر و نوزاد است.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات