مدارس خوزستان یکشنبه غیرحضوری اعلام شد + جزئیات
تبلیغات

به گزارش رکنا، محمدجواد اشرفی، روز شنبه ۱۷ آبان ماه اعلام داشت که به دلیل ادامه پیدا کردن آلودگی هوا و افزایش سطح آلاینده‌ها که ناشی از فعالیت‌های صنعتی، جابه‌جایی شهری، سوزاندن باقی‌مانده‌های زراعی و وضعیت وارونگی دما است، همچنین به علت آتش سوزی بخش عراقی تالاب هورالعظیم، روز یکشنبه (۱۸ آبان)، تمامی مدارس در مقاطع مختلف تحصیلی در شیفت صبح و عصر در بیشتر شهرستان‌های استان خوزستان به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.

استثناء برای برخی مناطق

او خاطرنشان ساخت که این تصمیم شامل شهرستان‌های ایذه، باغملک، صیدون، هفتکل، دهدز، لالی، اندیکا و مسجدسلیمان نمی‌شود. مدارس این مناطق همانند روزهای عادی به فعالیت خود ادامه می‌دهند و دایر هستند.

روند عادی برای اداره‌ها و دانشگاه‌ها

دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان خوزستان مطرح کرد که اداره‌ها و دانشگاه‌ها در سراسر استان خوزستان همچنان طبق برنامه‌های عادی و همیشگی خود فعالیت خواهند داشت.

توصیه به رعایت نکات بهداشتی

وی در پایان از شهروندان تقاضا کرد که نسبت به رعایت نکات بهداشتی ، به ویژه در مورد گروه‌های حساس ، توجه کافی داشته باشند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی