مهلت تمدید شد؛ فرصت خبرنگاران برای دریافت اینترنت هدیه تا ۲۲ مردادماه

به گزارش رکنا، معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: اعضای سامانه جامع رسانه‌های کشور که اینترنت هدیه روز خبرنگار برای آنها فعال نشده است، تا چهارشنبه ۲۲ مردادماه فرصت دارند درخواست خود را از طریق پیام‌رسان‌های معرفی شده برای بررسی فوری ثبت کنند.

 از روابط عمومی معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خبرنگاران و مدیران رسانه‌ها و دیگر اعضای محترم سامانه جامع رسانه‌های کشور که اینترنت هدیه ویژه روز خبرنگار برای آن‌ها اعمال نشده است، تا چهارشنبه ۲۲ مردادماه می‌توانند درخواست خود را از طریق نامه‌ای با امضای مدیر مسئول و مهر رسانه به آی‌دی‌های اداره امور خبرنگاران اداره کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در پیام‌رسان بله به نشانی: https://ble.ir/Journalistsoffice۱۴۰۱ و در تلگرام به نشانی: https://t.me/Journalistsoffice ارسال کنند تا در اسرع وقت بررسی و اقدامات لازم انجام شود.

در این اطلاعیه همچنین آمده است: به‌منظور تسریع و سهولت در رسیدگی، فایل اسامی افراد به همراه کد ملی و شماره همراه متقاضیان به انضمام تصویر نامه در آی‌دی‌های مذکور ارسال شود.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امسال نیز به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار، اسامی حدود ۳۰ هزار نفر از اعضای محترم سامانه، شامل خبرنگاران، مدیران مسئول، صاحبان امتیاز حقیقی و فعالان حوزه رسانه را برای دریافت اینترنت هدیه ویژه به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارسال کرده است.

 

  • تردد ۱.۷ میلیون زائر اربعین از مرز مهران + فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی