خبرهایی درباره آوند کارت
امیر رهبر گفت: طبق آخرین خبر هماهنگی های خوبی بین سازمان بازنشستگی و کانون ارتش برای انجام زیرساخت ها ؛ برای صدور و ایجاد آوند کارت در حال انجام است.

امیر رهبر فعال صندوق نیروهای مسلح در مورد صدور جدید کارت آوند برای بازنشستگان ارتش توضیحاتی را داد: آوند کارت مخصوص بازنشستگان ارتش که بعد از سال ۱۴۰۱ به فیض بازنشستگی نائل آمدهاند، انجام شده است و برای سایر بازنشستگان ارتش که قبل از سال 1401 بازنشسته شده اند ، فعلا اقدامی صورت نگرفته است.
طبق آخرین خبر هماهنگی های خوبی بین سازمان بازنشستگی و کانون ارتش برای انجام زیرساخت ها ؛ برای صدور و ایجاد آوند کارت در حال انجام است.
لازم به توضیح است آوند کارت ، یک کارت رفاهی جهت خرید از بعضی از فروشگاه های طرف قرارداد و مراکز پذیرایی است که فعلا شامل شاغلین ارتش و بازنشستگان بعد از سال 1401 میباشد.
-
فیلم حمله گروهی گرگها به طعمه تنها
ارسال نظر