مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین را ندارند

به گزارش رکنا، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولانی که فاقد معافیت تحصیلی هستند امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین حسینی را ندارند و در صورت مراجعه به مرزهای کشور با مشکل مواجه خواهند شد. سردار رحمان علیدوست با اعلام این خبر افزود: تمامی مشمولان غیر غایب دانش آموز، دانشجو و طلاب حوزه های علمیه که قصد زیارت عتبات عالیات را در ایام محرم و صفر به ویژه اربعین حسینی را دارند، می بایست از صدور معافیت تحصیلی خود اطمینان داشته باشند.

وی اظهار کرد: مشمولانی که فاقد معافیت تحصیلی هستند امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین حسینی را نداشته و در صورت مراجعه به مرزهای کشور با مشکل مواجه خواهند شد.

سردار علیدوست گفت: مشمولان و خانواده های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

 

  • فیلم / نیکی کریمی از مهمترین اتقاق زندگی اش پرده برداشت / پدرم مرا به این سمت سوق داد !

اخبار تاپ حوادث

وبگردی