کرونا جان 73 ایرانی را در 24 ساعت گذشته گرفت / 3836 بیمار در بخش های ویژه بستری هستند
تبلیغات

کرونا جان 73 نفر را در کشورمان گرفت.

به گزارش رکنا، دکتر سیما سادات لاری درباره آخرین آمارهای کرونا در کشور اظهار کرد: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، از دیروز تا امروز ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۸۰۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴۸۵ نفر از آنها بستری شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت و درمان افزود: مجموع بیماران کووید19 در کشور به یک میلیون و ۷۳۹ هزار و ۳۶۰ نفر رسید که از این تعداد 3836 نفر  مجموعا در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۱ هزار و ۱۴۲ نفر رسید.  آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

  • شوخی با سکانس جنجالی جواد هاشمی در سریال زخم کاری / دیگه چجوری اسم سید رو بیاریم؟ تو این همه فیلم جنگی شهیدش نکردی، چرا لخت کردی؟

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی