گزارش کوتاه از جشن تولد دو سالگی رکنا

دو سال از نخستین روز انتشار سایت رکنا گذشت رسانه ای خصوصی که فعل خواستن را صرف کرد و با وجود جاده ای ناهموار به توانستن رسید و با تیکه بر توانمندی مدیریت و خبرنگارانش سختی های بسیاری را پشت سرگذاشت و حالا آینده ای دشوار را پیش رو دارد.

تولد رکنا
رکنا از روز نخست خواست و توانست با مخاطبان خود رک باشد و با پرهیز از هرگونه مبالغه و شناخت سلیقه مخاطبانش و مهمتر با امانت داری محتوای اخبار و گزارش ها همراه شما باشد.

در جشن تولد دو سالگی رکنا ابتدا مسعود ابراهیمی مدیر عامل و مدیر مسئول با اشاره به عملکرد دوساله سایت رکنا مخاطبان را سرمایه های اصلی و انگیزه ای برای خبرنگاران رکنا دانست و ابراز امیدواری کرد با قوت بخشیدن به محتوای اخبار و بالا بردن سرعت و دقت در پردازش آنها بتوانیم باعث رضایتمندی در بین مخاطبان باشیم.

تولد رکنا
در این مراسم گروهی از خبرنگاران پیشکسوت و جوان نیز اظهاراتی داشته و همگی ابراز امیدواری کردند این رسانه خصوصی بتواند به قله پیشرفت برسد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 356916
  • اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز سازنده و ثمربخش بود