فیلم چیدمان خاص اتاق خواب شیک و فانتزی در خانه ستاره سادات قطبی خانم مجری صدا و سیما/ چقدرم شلوغ و پلوغه
تبلیغات

ستاره سادات قطبی متولد سوم اسفند سال ۱۳۶۵ در شهر اصفهان و از مجریان آشنا به چهره در صدا و سیما است. او فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی در رشته خبرنگاری است و مسیر زندگی‌اش تلفیقی از رشته‌هایی همچون ورزش و رسانه بوده است. با علاقه‌ای که به ورزش نشان می‌داد، از رشته والیبال وارد دنیای کیک بوکسینگ شد. همچنین با یادگیری حفظ قرآن جایگاه جدیدی را در صدا و سیما به‌ عنوان یک مجری پیدا کرد و راه خودش را در این عرصه ادامه داد.

ورود به صدا و سیما، شروع حرفه‌ای جدید

او کار خود را در سازمان صدا و سیما با فعالیت در حوزه طراحی گرافیک آغاز کرد. در ابتدای مسیر، مسئولیت گرافیک برنامه‌های آموزشی و مذهبی شبکه آموزش به عهده او بود که از همان‌جا افقی جدید در زندگی حرفه‌ای‌اش کشف کرد و به مسیر دیگری یعنی به سمت اجرا کشیده شد.

ازدواج با شهرام شکیبا و زندگی خانوادگی

در سال ۱۳۹۳ و در سن ۲۸ سالگی، ستاره سادات قطبی با شهرام شکیبا ، مجری شناخته شده که در آن زمان ۴۲ سال داشت، ازدواج کرد. این تصمیم نقطه عطفی برای زندگی وی بود. اکنون، این زوج خوشبخت دو پسر بانمک و دوست‌داشتنی به نام‌های «صدرا» و «حسین» دارند که باعث جذابیت بیشتر زندگی خانوادگی‌شان شده‌اند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات