ساخت آسمانخراش 170 کیلومتری توسط عربستان + فیلم

به گزارش رکنا، شواهد حاکی از آن است که عربستان سعودی پروژه‌ جاه‌طلبانه‌ ساخت شهر ۱۷۰ کیلومتری لاین را در نزدیکی دریای سرخ آغاز کرده است.

پس از اهرام جیزه و دیوار چین، اکنون نوبت به عربستان سعودی رسیده است تا شگفتی بعدی جهان، یعنی شهر آسمان‌خراش عظیم «لاین» را به دنیا معرفی کند. شاید این پروژه اغراق‌آمیز به نظر برسد، اما روند ساخت آسمان‌خراش عظیم عربستان که به اندازه‌ی یک شهر است، با وجود تمامی تردیدها در مورد تحقق ایده، واقعاً آغاز شده و در حال پیشرفت است.

لاین بخشی از پروژه‌ی نئوم و یک سازه‌ی آینه‌ای عظیم در بیابان عربستان است که انتظار می‌رود شهری با جمعیتی حدود ۹ میلیون نفر را در خود جای بدهد. این رقم تقریباً با جمعیت شهری به اندازه‌ی نیویورک برابر است.

آسمانخراش آینه‌ ای «لاین» ۹ میلیون نفر جمعیت خواهد داشت

طول سازه‌ی لاین ۱۷۰ کیلومتر، ارتفاع آن ۵۰۰ متر و عرض آن ۲۰۰ متر است. گذشته از مواردی مانند نقض حقوق بشر و مسائل زیست محیطی، همچنان بدیهی است که موانع عملی بزرگی در راه ساخت این سازه وجود دارد. اما محمد بن سلمان آل سعود، ولیعهد و حاکم عربستان سعودی، تمایل خود به ساخت این سازه را ابراز کرده است.

اکنون شواهد حاکی از آن است که پروژه‌ی لاین در نهایت آغاز شده و در حال انجام است. ویدیویی جدیدی که در وب‌سایت نئوم به اشتراک گذاشته شده است، بزرگ‌ترین عملیات خاکی دنیا را نشان می‌دهد. عملیات خاکریزى و خاکبردارى در سرتاسر صحرا و تا دوردست‌ها کشیده شده‌ است و بیل‌های مکانیکی و خطوط کامیون‌ها مشغول آماده‌سازی پایه‌های لازم برای ساخت سازه هستند. بزرگی مقیاس باورنکردنی است و برای جابه‌جایی میلیون‌ها متر مکعب خاک و آب در هر هفته، کار به صورت ۲۴ ساعته در همه‌ی روزهای هفته ادامه دارد.

لاین برجسته‌ترین بخش از ابرپروژه‌ی نئوم در عربستان سعودی است، اما تعداد پروژه‌های جاری دیگر در این کشور نیز باورنکردنی است. عربستان سعودی تلاش می‌کند تا از اقتصاد عمدتاً مبتنی بر نفت به یک مقصد گردشگری تبدیل شود. یکی از این پروژه‌ها آسمان خراش مکعبی شکل بزرگی است که ۲۰ ساختمان به اندازه‌ی امپایر استیت را در خود جای می‌دهد. از دیگر پروژه‌های جاری می‌توان به یک جفت آسمان‌خراش خارق العاده و بنای معلق در صخره اشاره کرد.

انتظار می‌رود که فاز اول پروژه‌ی لاین در سال ۲۰۳۰ تکمیل شود، اما بدون شک همچنان قدم‌های بسیار زیادی برای تکمیل این پروژه باید برداشته شود.

منبع: زومیت

وبگردی