نجات معجزهآسای زن 40 ساله از عمق 15 متری چاه فاضلاب در کاشان
رکنا:سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان از نجات یک بانوی 40 ساله که بر اثر ریزش دهانه چاه فاضلاب به عمق 15 متری سقوط کرده بود، خبر داد.
به گزارش رکنا، سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان اظهار کرد: ساعت 20:19 روز 30 تیرماه، گزارشی مبنی بر سقوط یک خانم به داخل چاه فاضلاب یک منزل مسکونی در خیابان بخارایی به سامانه آتشنشانی اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله نیروهای عملیاتی از ایستگاههای 4 و 8 آتشنشانی به محل حادثه اعزام شدند و بررسیها نشان داد دهانه چاه فاضلاب بر اثر نشست ناگهانی زمین تخریب شده و یک بانوی حدود 40 ساله به عمق تقریبی 15 متری چاه سقوط کرده است.
سخنگوی سازمان آتشنشانی کاشان ادامه داد: آتشنشانان با اجرای عملیات تخصصی نجات در فضای محدود و با رعایت کامل اصول ایمنی، موفق شدند در کوتاهترین زمان ممکن این زن را از داخل چاه خارج کرده و برای ادامه روند درمان به عوامل اورژانس تحویل دهند.