فیلم/ حوادث رانندگی شب های جنگ از زبان رییس پلیس تهران / سرعت خودرو ها زیاد
حوادث رکنا: سردار سید ابوالفضل موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران، در نشست خبری ویژه بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره) به سوالات خبرنگاران درباره وضعیت تصادفات در ایام جنگ پاسخ داد.
به گزارش رکنا، سردار موسوی پور در پاسخ به سوالی درباره آمار فوتی های تصادفات تهران در ایام جنگ گفت: از نهم اسفند درگیر جنگ بودیم. در اسفند ماه تقریبا بعد از شروع جنگ تحمیلی (جنگ رمضان)، شهر تقریبا ترافیک روانی داشت. در تهران هم دغدغه تراکم و ترافیک را داریم و هم دغدغه تصادفات.
وی افزود: زمانی که تراکم و ترافیک وجود دارد، همه به فکر رفع گره ترافیکی هستند اما الان بحث جنگ نیست. شب ها بزرگراه خلوت است. زمانی که سرعت ها بالا می رود، نگرانی ما از تصادفات منجر به فوت است. شدت حادثه بالا می رود و سرعت ها بالا است.
رئیس پلیس راهور تهران در پاسخ به سوال خبرنگار درباره افزایش یا کاهش فوتی ها تصریح کرد: آنچه که ما شاهد بودیم، تصادفات با خودرو افزایش داشت و با عابر کاهشی بود. اما آمار دقیق نمی توانم بدهم.
سردار موسوی پور در پاسخ به سوال دیگری درباره خودروهای آسیب دیده در جنگ که قرار بود کارشناسی و به پارکینگ منتقل شوند، گفت: آن موضوع در حوزه کاری ما نیست.
ارسال نظر