فیلم عملیات هلی برد برای نجات دانش آموزان بومهنی در صحنه تصادف خونین
تبلیغات

به گزارش رکنا، محمداسماعیل توکلی، رئیس اورژانس استان تهران درباره جزئیات حادثه امروز گفت:«حوالی ساعت ۱۲:۲۰ ظهر امروز (چهارشنبه) گزارشی مبنی بر برخورد یک دستگاه خودرو با دانش‌آموزان یک مدرسه در خیابان طلایی بومهن به مرکز ارتباطات ۱۱۵ اعلام شد. به‌محض دریافت این خبر، با توجه به حساسیت موضوع، بلافاصله یک فروند بالگرد اورژانس ، سه دستگاه آمبولانس و یک خودروی فرماندهی به محل حادثه اعزام کردیم.»

وی ادامه داد: «در این حادثه متأسفانه ۴ نفر مصدوم شدند. دو نفر از مصدومان که وضعیت آنها نیازمند رسیدگی فوری‌تر بود، توسط بالگرد اورژانس به بیمارستان لقمان تهران منتقل شدند و دو نفر دیگر نیز با آمبولانس به بیمارستان الغدیر بومهن انتقال یافتند.»

رئیس اورژانس استان تهران تأکید کرد: «تیم‌های درمانی در حال پیگیری وضعیت مصدومان هستند و جزئیات تکمیلی متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.»

تصادف دانش آموزان

تصادف دانش آموزان

تصادف دانش آموزان

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی