فیلم لحظه ضرب و شتم یک زن توسط مرد / برای متهم 5 شاکی دیگر پیدا شد
حوادث رکنا: یک مرد که با انتشار کلیپی از ضرب و شتم یک زن در باقرشهر خبرساز شده بود، توسط پلیس شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر و روانه زندان شد.

به گزارش رکنا، سرهنگ حسین مافی فرمانده انتظامی شهرستان ری بیان کرد: پس از انتشار کلیپی در شبکه های اجتماعی ، که در آن یک زن در محدوده باقرشهر از سوی یک مرد مورد ضرب و شتم قرار گرفته ، موضوع در شهریور ماه امسال در دستور کار تیم عملیات کلانتری 175 باقرشهر قرار گرفت .
وی افزود: طی رصد های اطلاعاتی متهم شناسایی و پس از کسب دستور قضائی در یک اقدام ضربتی و غافلگیرانه دستگیرشد.
سرهنگ مافی ادامه داد : متهم در بازجویی های انجام شده به جرم خود اعتراف کرده و ۵ شاکی خانم و آقا با حضور در کلانتری از متهم شکایت کرده و متهم تحویل مرجع قضائی و برابر دستور مقام قضائی متهم روانه زندان شد .
فرمانده انتظامی شهرستان ری : با بیان اینکه امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس خاطر نشان کرد پلیس با هرگونه رفتار ضد اجتماعی و هنجارشکنانه قاطعانه برخورد می کند و اجازه نخواهد داد عده ای با رفتار های نابهنجار موجب سلب آرامش و احساس امنیت شهروندان شود.
ارسال نظر