نامه ویژه پاکستان به رهبر انقلاب تحویل عراقچی شد + فیلم
تبلیغات

رکنا سیاسی : وزیر کشور پاکستان گفت: «من در ایران هستم تا نامه ویژه‌ای را از طرف فرمانده ارتش و نخست‌وزیر پاکستان به آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای تحویل دهم. »

به گزارش رکنا به نقل از شفقنا ، سید محسن نقوی وزیر کشور پاکستان با سید عباس عراقچی امروز ( یکشنبه )دیدار و گفت‌وگو کرد و نامه ویژه پاکستان به رهبر انقلاب را به وزیر خارجه کشورمان تحویل داد.

 وزیر کشور پاکستان که در راستای ادامه تلاش‌های اسلام آباد برای ایجاد توافق بین تهران و واشنگتن به ایران سفر کرده است، امروز( یکشنبه ) با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی کرد.

این دیدار در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

بر اساس این گزارش این مقام پاکستانی روز گذشته وارد تهران شد و با اسکندر مومنی همتای ایرانی خود دیدار و رایزنی کرد.

وی پس از دیدار با وزیر کشور ایران در اظهاراتی گفت: ایران و پاکستان روابطی برادرانه با یکدیگر دارند و هنگامی که مشکلی برای یکی از برادران پیش می‌آید، برادر دیگر نیز آن را احساس خواهد کرد. امیدواریم این بحران‌ها با تلاش‌های شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، و فیلد مارشال عاصم منیر، رئیس ستاد ارتش پاکستان، به زودی پایان یابد.

وزیر کشور پاکستان در ادامه از قالیباف، مومنی و عراقچی تقدیر کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم این موضوع را به نتیجه برسانیم.

نقوی در پایان با اشاره به پیام مهمی که برای تحویل آن وارد ایران شده است، اظهار کرد: من اینجا هستم تا نامه ویژه‌ای را از سوی فیلد مارشال ژنرال عاصم منیر، فرمانده ستاد ارتش پاکستان و نخست‌وزیر شهباز شریف درباره شرایط فعلی به آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، رهبر  انقلاب اسلامی، تحویل دهم. فکر می‌کنم این پیام، پیام مهمی باشد. امیدوارم همه چیز به خوبی پیش برود و به پایان برسد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات