حمله زاکانی به پزشکیان و پور محمدی / نمی گذارم شما رئیس جمهور شوید!

به گزارش رکنا،سومین مناظره انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ، با حضور آقایان مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی زاده و محمدباقر قالیباف  نامزد انتخابات و با موضوع فرهنگی برگزار شد.

قاضی‌زاده هاشمی: زنان از ما عبور کرده‌اند.مسائلی که اینجا مطرح می‌شود برای ۲۰ سال پیش است.

او ادامه داد: امروز قدرت اصلی ما زنان هستند. حرف زنان این است که تبعیض علیه زنان به معنی محدودبودن زیرساخت‌ها و فرصت‌ها علیه‌شان برداشته شود.سواحل خاص برای جت‌اسکی زنان ایجاد کنیم.

قاضی زاده هاشمی افزود:اگر زمینهٔ بارداری و فرزندآوری را آسان کنیم همهٔ خانم‌ها علاقه‌مندند که حداقل ۲ فرزند داشته باشند.

زاکانی در ادامه گفت: کسانی که 32 سال کشور دستشان بوده باید پاسخ دهند چرا در حوزه زنان کار نکردند.به عنوان پدر سه دختر و یک همسر، می‌گویم که جمع بین خانه‌داری و همسری و فرزندآوری و تعلیم و تربیت فرزند با فعالیت اجتماعی کاملاً شدنی است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت:وقتی با دخترهایم صحبت می‌کنم که مشت نمونه خروار است می‌گویند این ظرفیت عظیم زنان و بانوان چرا مورد غفلت واقع شده است؟زنان نقش می خواهند و اگر نقش را ندهیم کشور متضرر می شود.

او افزود:آزادی حق مردم است و باید طبق قانون به آن پایبند باشیم.باید پس از رای دادن هم نظارت مردم بر مسئولین نظارت داشته باشند.

محمدباقر قالیباف: با فیلترینگ مخالفم، فضای مجازی فضای زندگی مردم است. با فیلترینگ مخالفم، چون خطرات و فساد در بر دارد.

پورمحمدی نیز در امه گفت: فضای مجازی دنیای فرصت‌ها  و تهدیدات است.

پزشکیان همچنین ادامه داد: اگر به ریاست‌جمهوری برسم جلوی خیلی از ممنوعیت ومحدودیت‌های اینترنتی را برمی‌دارم.البته اگر بحرانی ایجاد شود موافقم که محدودیت گذاشته شود ولی وقتی شرایط عادی است چه نیازی به محدودیت وجود دارد. 

او افزود:خیلی از شغل‌ها را با فیلترینگ از دست دادیم و زندگی‌ خیلی‌ها به هم ریخته است. از طرف دیگر هم عده‌ای کاسب شده‌اند و دارند فیلترشکن می‌فروشند.

علاوه بر این جلیلی افزود:درود می‌فرستم به کاربرانی که در موضوع فضای مجازی منفعل برخورد نکردند؛ فعال برخورد کردند. سعی کردند سوار آن بشوند و حکمرانی کنند.

 او تاکید کرد:پیام رسانهای بله و سروش و ایتا و روبیکا و نشان و بلد و اسنپ و تپسی و کافه بازار و بادصبا و... کار بزرگ انجام دادند یعنی برخورد فعالانه داشتند و نه منفعلانه.

پزشکیان همچنین گفت: امروز سکوهای مجازی نقش مهمی در حکمرانی دارد؛ خیلی از قدرتها و دولتها به دنبال بین المللی کردن سکوهای خود هستند و یا قوانین سختگیرانه گذاشتن برای سکوهای دیگران. مثلا کاری که امریکا با تیک‌تاک کرد. اروپا هم قانون دوقلو تصویب کرد و برای آمریکا و کشورهای دیگر هم حتی محدودیت‌هایی قائل شد.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به پیام رسان فیلتر شده تلگرام گفت:تلگرام ۴۰ میلیون مشترک در ایران دارد که نشان می‌دهد محدودیت‌های آن ناموفق بوده است.

قاضی‌زاده: متخصصان حوزه فضای مجازی قالبا مهاجرت می‌کنند.نیروی مجرب و متخصص ما در این حوزه بعضاً مهاجرت می‌کنند چون در بیرون درامدهای شگرفی دارند و ما نتوانسته‌ایم این نیروها را حفظ کنیم.

او افزود: رتبه ما از ۱۸۰، ۱۵۶ بود در اینترنت ثابت ولی پروژه فیبر نوری در دولت شهید رئیسی آغاز شده و سرعت اینترنت ثابت از ۹ به ۱۴ مگابیت بر ثانیه رسیده است. البته رشد سرعت‌ها در ایران محسوس نیست بخاطر استفاده از فیلترشکن.

قاضی زاده هاشمی گفت:البته محدودیت‌ها موثر نبوده؛ تلگرام ۴۰ میلیون مشترک دارد و نشان می‌دهد که محدودیت‌هایی که گذاشتیم موثر نبوده است. یک جاهایی افراط کرده‌ایم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: در خیلی از کشورهای جهان دسترسی به سایتهای مستهجن راحت نیست و آنجاها باید برخورد کرد.ولی بعضی کارها که شده نیاز نبوده است؛ مثلاً فیلتر گوگل پلی یا بعضی بازیها...بهترین قاضی برای فیلترینگ عرف جامعه است؛ باید نقش بدهیم به خانواده ها برای کنترل اینترنت. برای اینکار مدلهایی هم در داخل و خارج کشور هست.باید وارد بحث حکمرانی اینترنت در دنیا شویم. باایجاد سکوهای جهانگیر مثل تیک تاک

 زاکانی در ادامه افزود: موضوع فیلترینگ از مصونیت جداست،آقایانی که از فیلترینگ صحبت می‌کنند بی‌پروایی کردند و امکان ظهور و بروز پیامرسان‌ها را برای ما جوری فراهم کردند که مبتنی بر ضوابط کشور ما نبود.بعد آمدند همین رفقایی که در ستادهای شما هستند دکان فیلترشکن باز کردند!

او افزود:حداقل از آمریکایی‌ها یاد بگیریم که وقتی به تیک‌تاک رسید سفت سر این موضوع ایستاد.

او با انتقاد از مصطفی پورمحمدی ادامه داد:بیشترین فیلترینگ در زمان خود آقای پورمحمدی صورت گرفته است.

 زاکانی افزود:اینترنت و فضای مجازی در زندگی همه هست؛ من سال 81 سخنرانی داشتم برای دانشجویان و گفتم این فضای مجازی موهبت است. ما پیام قوی برای جهان داریم. آنها میخواهند انقلاب را در حصار قرار دهند ولی این فرصت است که ما پیام را به دنیا برسانیم.

او اضافه کرد:الان در شهرداری داریم از هوش مصنوعی استفاده میکنیم ولی کدام یک از آقایان در مجموعه‌شان از این هوش مصنوعی استفاده میکنند؟از آمریکاییها حداقل این را یاد بگیریم که وقتی به تیک تاک رسیدند محکم ایستادند.

زاکانی در پاسخ به  پزشکیان گفت:درباره حجاب بان که برخی آقایان گفتند، اگر جدی گفتند که شوخی بود ولی اگر شوخی گفتند که نباید با مردم شوخی کنند.برخی اعضای ستادتان شما را دارند به قعر چاه می برند!حجاب را جز با گفتگو و احترام و قوانین نمیشود صیانت کرد.ممکن است البته کسی که مامور باشد اصلاً پرده‌دری کند.

کنایه پورمحمدی به زاکانی: حتی اسم این آقا را نمی برم، چون او را نامزد جدی نمی دانم.

پزشکیان: جواب آقای زاکانی را نمی‌دهم چون تا آخر در انتخابات نمی‌ماند.

 قالیباف: در حوزۀ فضای مجازی، عملکرد و اجرا دچار اشکال هستیم. دولت یازدهم و دوازدهم در بحث شبکۀ ملی اطلاعات کاری انجام نداد. چرا پیام‌رسان‌های خارجی سرورشان را داخل ایران نمی‌آورند؟ چون نتوانستیم حریم شخصی کاربران را تضمین کنیم.

جلیلی در رابطه باطرح صیانت از فضای مجازی اظهار کرد: حق مردم است که داده‌هایشان حفظ بشود،فضای مجازی مثل فضای حقیقی با زندگی مردم عجین شده است. در فضای مجازی هم مثل فضای حقیقی باید جلوی کلاهبرداری گرفته شود.

 او افزود:شبکهٔ ملی اطلاعات در دولت شهید رئیسی ۶۰ درصد پیشرفت داشته است.با فیبرنوری صدها برابر سرعت اینترنت بهتر می‌شود. این‌ها زحمات ارزشمند دولت شهید رئیسی است.

جلیلی تاکید کرد:شاهد بودم مجلس محترم در همین برنامه چقدر جدیت انجام داد تا فیبرنوری به پیش برود و موانع برطرف شود.

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه افزود: پیام‌رسان‌های خارجی حاج قاسم قهرمان ملی ما را فیلتر کرده است

او با طرح یک سوال ادامه داد:یک سوال دارم؛ اصلا کل فیلترینگ را برداریم و همه چیز را به پلتفرم‌های خارجی ببریم؛ اگر خواستند یکدفعه همه حساب‌های ما را ببندند چه کنیم؟ اگر کسی کلاهبرداری کرد چه کنیم؟ مگر عکس حاج قاسم را اجازه داد اینستاگرام منتشر شود؟

این نامزد انتخابات ادامه داد:مکرون می‌گوید ما باید اینترنت اروپایی را توسعه بدهیم.چرا الان کسی از اوبر و آمازون در ایران صحبت نمی‌کند چون توانسته‌ایم پلتفرمهای خوبی توسعه بدهیم و مردم احساس نیاز نمی کنند. عدم سرمایه  گذاری دولت برای ایجاد شبکه های اجتماعی بزرگ و موثر و جهانی باعث شده است که عقب بیفتیم.

قاضی زاده هاشمی گفت:باید پلتفرمهای بزرگ ایجاد کنیم و ما باید وارد حکمرانی اینترنت در دنیا شویم. دیگران نباید شاخصها و استانداردهای خود را برما تحمیل کنند.

زاکانی به پزشکیان : تا آخر کاندید می مانم مردم انتخاب کنند، رییس جمهور می شوم

  زاکانی ادامه داد: نمی‌گذارم حق شهید رئیسی نابود شود.کاری که روحانی نکرد و زیرساختها را توسعه نداد، این شهید بزرگوار رئیسی توسعه داد؛ حالا او بدهکار است چون اتوبان درست کرده ولی دست انداز دارد به گفته شما؟

او با حمله به دو نامزد دیگرادعا کرد:آقایان پورمحمدی و پزشکیان با هم هماهنگ باشند. نمی‌گذارم پورمحمدی و پزشکیان کلاه سر مردم بگذارند. اینجا بالقوه همه رئیس‌جمهور هستیم چرا عصبانی می‌شوید و به هم توهین می‌کنید؟ می‌مانم و نمی‌گذارم پزشکیان رئیس‌جمهور شود.

 او با زیر سوال بردن عملکرد مصطفی پورمحمدی گفت: اگر بنا باشد کسی راجع به فیلتر صحبت کند آقای پورمحمدی نباید صحبت کند چون ایشان بیشترین عاملیت را در این زمینه داشته است.

وبگردی