منتظر باشید؛ خاموشی دو ساعته در دو نوبت!

به گزارش رکنا، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق ، به تشریح وضعیت مصرف برق در روز گذشته ۷مردادماه  پرداخت.

رجبی مشهدی گفت: میزان تقاضای مصرف برق به عدد ۷۷ هزار و ۱۴۷۹ مگاوات رسید که این عدد نسبت به هفته گذشته ۷۰۰ مگاوات افزایش یافته است. این میزان معادل مصرف برق ۵۰ کارخانه سیمان است که به شبکه اضافه شده است. 

او ادامه داد: هفته گذشته هوای گرمی را تجربه کردیم و به نظر می‌رسد هفته آینده نیز دما همچنان بالا خواهد بود. هر یک درجه افزایش دما معادل ۱۸۰۰ مگاوات به مصرف برق کشور اضافه می‌کند. 

رجبی مشهدی با اشاره به محدودیت‌های موجود و ضرورت حفظ پایداری شبکه سراسری برق، گفت: به همین دلیل در برخی نقاط شبکه مجبور به اعمال خاموشی‌های دو نوبت دوساعته شدیم. از مردم عزیز به خاطر این موضوع عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم با برنامه‌هایی که در صنعت برق تدوین شده و به خوبی پیش می‌رود، ظرف یک ماه آینده ۱۰۰۰ مگاوات به میزان تولید برق کشور با استفاده از نیروگاه‌های حرارتی و تجدیدپذیر اضافه کنیم. 

سخنگوی صنعت برق همچنین به اهمیت همکاری مردم در تأمین برق پایدار اشاره کرد و افزود: در شرایطی که برخی از استان‌ها دمای بیش از ۵۰ درجه را تجربه می‌کنند، لازم است که برق به این مناطق برسد. همکاری ۱۵ درصدی از سوی مردم می‌تواند به همکاران ما در صنعت برق کمک کند تا برق پایدار را در هفته‌های آتی تأمین نمایند.

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی