هشدار غریق نجات های گیلان: مراقب کودکانتان در سواحل باشید، غرق شدگی آنها بی صدا اتفاق می افتد + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، غریق نجات های باسابقه حاضر در سواحل استان گیلان نسبت به بی‌توجهی والدین به کودکانشان هشدار داده و تأکید می‌کنند که خطر غرق شدن  کودکان در سواحل جدی و در بسیاری موارد، بی‌سر و صدا رخ می‌دهد.

بر اساس مشاهدات میدانی و گزارش غریق‌نجات‌ها، بسیاری از کودکان هنگام حضور در کنار دریا بدون نظارت کافی رها می‌شوند. این در حالی است که برخلاف تصور عمومی، کودکان هنگام غرق‌شدن فریاد نمی‌زنند یا تقاضای کمک نمی‌کنند، بلکه بی‌صدا و در سکوت در آب فرو می‌روند.

یکی از غریق‌نجات‌های حاضر در ساحل انزلی با بیان اینکه «والدین گاهی چنان در گفت و گو یا استفاده از تلفن همراه غرق می‌شوند که حتی متوجه گم‌شدن یا ورود فرزندشان به آب نمی‌شوند» گفت: «ما بارها شاهد بوده‌ایم که فقط چند ثانیه غفلت کافی‌ست تا حادثه‌ای جبران‌ناپذیر رخ دهد.»

نجات‌گران تاکید می‌کنند که حضور فعال والدین در کنار کودکان، توجه دائمی به موقعیت آنها در ساحل و خودداری از مشغول‌شدن به گفت‌وگو یا تلفن همراه، می‌تواند از وقوع بسیاری از این حوادث تلخ جلوگیری کند.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی