فیلم/ نیوشا ضیغمی: آنجلینا جولی و جنیفر لوپز مادر شدند، چرا بازیگران ایرانی نشوند؟
تبلیغات

 

ویدئویی از گفتگوی چند سال قبل نیوشا ضیغمی در برنامه «مادمازل» تی وی پلاس بار دیگر در فضای مجازی دست به دست می شود.

این بازیگر سینما در بخشی از این مصاحبه با اشاره به زندگی شخصی برخی ستاره های هالیوود از جمله آنجلینا جولی و جنیفر لوپز، تاکید می کند که مادر شدن نباید مانعی برای ادامه فعالیت حرفه ای بازیگران باشد.

نیوشا ضیغمی در این گفتگو می گوید وقتی بازیگران مطرح جهان در کنار فعالیت حرفه ای، زندگی خانوادگی و فرزند دارند، دلیلی ندارد بازیگران ایرانی از داشتن فرزند صرف نظر کنند.

او همچنین در همان مصاحبه از تصمیم جدی خود برای مادر شدن سخن گفته و تاکید کرده بود که تشکیل خانواده و داشتن فرزند یکی از مهم ترین اهداف زندگی اش است.

این گفت وگو حدود هشت سال پیش انجام شده و اکنون بار دیگر در شبکه های اجتماعی مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

نیوشا ضیغمی متولد ۱۸ تیر ۱۳۵۹ است و فعالیت حرفه ای خود را از اوایل دهه ۸۰ آغاز کرد. او پس از حضور در سریال «در چشم باد» با بازی در فیلم هایی مانند «شوریده»، «پارک وی» و «اخراجی ها» به شهرت رسید و در سال های اخیر نیز علاوه بر بازیگری، در حوزه کسب و کار و مدیریت مراکز زیبایی فعالیت داشته است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1229213

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات