حسادت عجیب مسعود صادقلو به نعیمه نظامدوست؛ حضور پرانرژی بهرنگ علوی در انتهای کنسرت و یک «مبارکتون باشه»!
کنسرت مسعود صادقلو در تهران با حضور چند چهره شناختهشده سینما و تلویزیون، لحظات جالبی را برای تماشاگران رقم زد؛ اما واکنش صادقلو به استقبال پرشور مخاطبان از نعیمه نظامدوست، یکی از بامزهترین اتفاقات این اجرا بود.
کنسرت مسعود صادقلو ۱۲ اسفند در تهران برگزار شد و در بخشی از این اجرا، این خواننده، نعیمه نظامدوست را به حضار معرفی کرد. پس از معرفی این بازیگر، سالن با تشویق و هیجان تماشاگران همراه شد و صدای دست و جیغ فضای کنسرت را پر کرد.
واکنش پرشور حاضران باعث شد مسعود صادقلو با لحنی طنز خطاب به نعیمه نظامدوست بگوید: «نعیمه، بهت حسودیم شد! برای من اینطوری جیغ نمیزنند!» این شوخی صادقلو با خنده و استقبال حضار همراه شد.
نعیمه نظامدوست نیز در طول کنسرت با انرژی زیادی در سالن حضور داشت و لحظاتی از شادی و هیجان او در فضای مجازی منتشر شد. حضور این بازیگر در کنار واکنش متفاوت تماشاگران، حالوهوای ویژهای به اجرای صادقلو بخشید.
در پایان این کنسرت، علاوه بر نعیمه نظامدوست، بهرنگ علوی، بازیگر سینما و تلویزیون نیز در کنار مسعود صادقلو حضور داشت و این اجرا را به شبی خاطرهانگیز برای حاضران تبدیل کرد.
نعیمه نظامدوست کیست؟
نعیمه نظامدوست در خانوادهای ششنفره و در کنار چهار خواهر بزرگ شده و فرزند سوم خانواده است. او تنها عضو خانواده است که وارد عرصه هنر شده است.
این بازیگر درباره دوران کودکی خود نیز گفته است که علاقه زیادی به فوتبال، بهخصوص دروازهبانی، داشته و به دلیل روحیه پرجنبوجوش و شیطنتهایش، در دوران کودکی بیشتر رفتارها و علایقی پسرانه داشته است.
نظامدوست فعالیت بازیگری خود را از سال ۱۳۷۰ با حضور در گروههای آزاد تئاتر آغاز کرد. او سپس در مجموعه «نوروز ۷۲» به کارگردانی داریوش کاردان به ایفای نقش پرداخت.
نعیمه نظامدوست در سال ۱۳۷۳ با حضور در مجموعه «ساعت خوش» به کارگردانی مهران مدیری، فعالیت حرفهای خود را جدیتر دنبال کرد. او در این مجموعه علاوه بر بازیگری، به عنوان منشی صحنه نیز فعالیت داشت.
ارسال نظر