این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
پیمان قاسمخانی نماد واقعی جوان بیحال ایرانی بعد از 30 سالگی: از دار دنیا یک خونه بیشتر ندارم/ دایره ارتباطاتم خیلی کمه.!
پیمان قاسم خانی در مصاحبه ای درباره دارایی و اموالش صحبت کرد.
پیمان قاسم خانی ، نویسنده، کارگردان و بازیگر معروف سینمای ایران، در تاریخ 30 دی 1345 در تهران چشم به جهان گشود. تحصیلات دانشگاهی او در رشته آمار و انفورماتیک در دانشکده اهواز بوده است. اما علاقه شخصیاش به هنر باعث شد در سال 1370 به مرکز آموزش فیلمسازی باغ فردوس برود و دوره فیلمنامهنویسی را زیر نظر زندهیاد سیفالله داد بگذراند. او همچنین برای مدت کوتاهی در کلاسهای آموزشی استاد بهرام بیضایی شرکت کرده است. جالب است بدانید که علاقه او به سینما از سن 12 سالگی آغاز شده است.
اعترافات شخصی پیمان قاسمخانی
قاسمخانی اخیراً درباره بخشی از زندگی شخصی و نگرشهای خود چنین اظهار داشته است: «مسافرت رفتم، پول جمع نکردم و از این زندگی فقط یک خانه دارم!» او ادامه داد که دایره ارتباطات اجتماعیاش بسیار محدود است و گفت: «واقعا آدمهای زیادی را در زندگی نمیشناسم.»
ارسال نظر