فیلم گفتگو با زن تهرانی که اولین قربانی متهم با اسپری آسم بود / متهم به زنان و مردان توصیه هشدار آمیز داد

به گزارش اختصاصی رکنا، چندی قبل کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران موفق شدند سارق حرفه‌ای خودرو را که با ترفندی خاص خودروهای آگهی‌شده در سایت دیوار را سرقت می‌کرد، دستگیر کنند. این متهم پس از هماهنگی برای بازدید خودرو، در محل قرار با تظاهر به حمله آسم و استفاده از اسپری تنفسی، فروشنده را از خودرو پیاده می‌کرد و در یک لحظه با خودرو متواری می‌شد.

در بخش دوم این پرونده، خبرنگار با نخستین مالباخته این سارق گفت‌وگو کرده است؛ زنی که خودروی پژوی پرشیا‌یش هنوز پیدا نشده و به گفته پلیس، سارق پس از سرقت، خودرو را تنها در ازای یک سکه طلا معامله کرده است.

سرهنگ رضا حاتمی، فرمانده پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در خصوص این شیوه از سرقت خودروها هشدار داد و گفت: متأسفانه بخش قابل توجهی از سرقت‌های خودرو با استفاده از پلاک‌های جعلی انجام می‌شود؛ پلاک‌هایی که توسط برخی مراکز و افراد سودجو در اختیار سارقان قرار می‌گیرد.

وی افزود: افرادی که اقدام به ساخت و فروش پلاک‌های جعلی می‌کنند، نباید تصور کنند صرفاً در ازای دریافت مبلغی یک پلاک تحویل مشتری می‌دهند، بلکه در عمل در ارتکاب جرم مشارکت دارند. در همین پرونده نیز متهم برای تهیه پلاک جعلی حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کرده بود و از همان پلاک برای سرقت خودروهای شهروندان استفاده می‌کرد.

فرمانده پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه با توصیه به شهروندان اظهار کرد: هنگام انجام معاملات اینترنتی، به‌ویژه در بستر سایت‌های خرید و فروش، از اعتماد بی‌جا به افراد ناشناس خودداری کنند و حتی‌الامکان قرارهای خرید و فروش را در محل‌های امن و یا مراکز تعویض پلاک انجام دهند تا احتمال وقوع چنین جرائمی به حداقل برسد.

گفت‌وگو با نخستین مالباخته این پرونده

شما نخستین فردی بودید که خودرویتان توسط این سارق سرقت شد. آشنایی چگونه شکل گرفت و قرار را کجا گذاشتید؟

این فرد از طریق سایت دیوار با من تماس گرفت. تماس هم با یک شماره ایرانسل بود و چون تصور می‌کردم شماره از طریق سامانه دیوار تأیید شده است، اعتماد کردم.

برای بازدید خودرو با من قرار گذاشت و به محل آمد. خیلی عادی سوار خودرو شد و هیچ رفتار مشکوکی نداشت.

سرقت چگونه اتفاق افتاد؟

در حین بازدید، ناگهان گفت حالش بد شده و وانمود کرد دچار حمله آسم شده است. وقتی برای کمک از خودرو پیاده شدم، از همان فرصت استفاده کرد، پشت فرمان نشست و با ماشین فرار کرد.

همه چیز در چند ثانیه اتفاق افتاد. واقعاً شوکه شده بودم و اصلاً فکر نمی‌کردم چنین نقشه‌ای از قبل طراحی شده باشد.

بعد از سرقت چه اقدامی انجام دادید؟

بلافاصله موضوع را به پلیس اطلاع دادم و شکایت کردم.متأسفانه خودروی من هنوز پیدا نشده است.

 

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1231834

اخبار تاپ حوادث