بگومگوی حمزه صفوی و کوشکی بر سر قالیباف و عراقچی + فیلم

به گزارش رکنا، حمزه صفوی با انتقاد از عملکرد ایران در حوزه بازدارندگی گفت: «من با نقطه شروع فروپاشی بازدارندگی با آقای کوشکی موافق نیستم. نقطه شروع بازدارندگی ایران را سال ۸۶، زمانی که مغنیه را ترور کردند، می‌دانم. آنجا گفتیم انتقام سخت می‌گیریم، اما نه ما کاری کردیم و نه آنها.»

او در ادامه با اشاره به تهدیدهای مطرح‌شده درباره ناوهای هواپیمابر آمریکا پرسید: «ما در این جنگ چرا ناو غرق نکردیم؟»

صفوی همچنین درباره پایان جنگ ۱۲ روزه روایت متفاوتی ارائه کرد و گفت: «آقای عراقچی دربه‌در دنبال رئیس‌جمهور و شورای امنیت می‌گشت و پیدایشان نمی‌کرد. ساعت چهار و پنج صبح، آخر سر سردار پاکپور را پیدا می‌کند و می‌پرسد این پیشنهاد آتش‌بس را قبول کنم یا نه؟ آقای پاکپور می‌گوید قبول کن. » 

کوشکی در واکنش به این روایت، با استناد به اظهارات قالیباف گفت: «آقای قالیباف به صراحت می‌گوید ما احساس کردیم دشمن تنبیه شده، درحالی‌که این‌گونه نبود و باعث شد دوباره به ما حمله کند. عین گفت‌وگوی جناب آقای قالیباف است.» 

او خطاب به صفوی افزود: «این وسط چرا پای شهید پاکپور را وسط می‌کشید؟»

صفوی در پاسخ تأکید کرد: «پایان جنگ ۱۲ روزه تصمیم جمعی نظام بوده است.» 

اما کوشکی این ادعا را نپذیرفت و با طرح این پرسش که «آخرین آتش‌باری ما چه زمانی بوده؟» بر اختلاف خود با روایت صفوی پافشاری کرد.

چرا ما در جنگ ۴۰ روزه ناو غرق نکردیم! 

صادق کوشکی درخصوص پذیرش آتش بس در جنگ ۱۲ روزه گفت: «قالیباف روی احساسش آتش‌بس جنگ ۱۲ روزه را پذیرفت؛ تصمیم جمعی نظام نبود. »

 حمزه صفوی نیز پاسخ داد: «آتش‌بس ۱۲ روزه را سردار پاکپور پذیرفت؛ تصمیم جمعی نظام بود؛ چرا ما در جنگ ۴۰ روزه ناو غرق نکردیم! »

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1262890