فیلم / همایون شجریان؛ استاد آواز یا شوماخر خیابان‌ها؟ رانندگی با سرعت  300 کیلومتر

تصویر عمومی مخاطبان از همایون شجریان همواره با آرامش، طمأنینه و وقار موسیقی سنتی گره خورده است؛ چهره‌ای متین و صدایی آرامش‌بخش که او را به یکی از محبوب‌ترین هنرمندان معاصر تبدیل کرده است. با این حال، اظهارات اخیر دوستان و اطرافیان نزدیک این هنرمند نشان می‌دهد که در پس این آرامش صحنه، روحیه‌ای به‌شدت پرهیجان، عاشق سرعت و به دور از تصویر سنتی و کلاسیک او پنهان است.

پیمان قاسم‌خانی در جریان یک گفت‌وگوی صمیمانه درون خودرو، به بازگویی تجربیات مشترک و شنیده‌های خود از نشستن در خودروی همایون شجریان پرداخت. او با بیان این‌که شجریان یک «راننده ترسناک» است، اظهار داشت که او عادت دارد با سرعت‌های بسیار بالا—حتی تا مرز 300 کیلومتر بر ساعت—حرکت کند و میان خودروها لایی بکشد؛ سبکی از رانندگی که تمام دوستان حاضر در ماشین را به وحشت می‌اندازد.

این اعتراف طنزآمیز و جذاب، تضاد شگفت‌انگیز میان هنر فاخر و روحیه آدرنالین‌محور همایون شجریان را بیش از پیش نمایان کرد. در حالی که شنوندگان آثار او انتظار دارند در سفرها نوای تصنیف‌های اصیل در خودرویش طنین‌انداز باشد، سبک رانندگی مسابقه‌ای و هیجان‌طلبانه او پرده از ابعاد کمتر دیده‌شده و غیرمنتظره شخصیت این خواننده محبوب برمی‌دارد.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1258546