رئیس شورای عالی استان ها : قانون حجاب تصویب شده و قابل احترام است، تمام! + فیلم
تبلیغات

حاجی‌بگلو با اشاره به قانون عفاف و حجاب بیان کرد: «حجاب یک اصل است و آنچه خواهران، مادران و فرزندان ما رعایت می‌کنند، میراث حضرت فاطمه زهرا(س) است و جامعه ایرانی نیز بر آن تأکید دارد و قبولش دارد.»

وی افزود: «در حوزه قانونگذاری، همه باید مطیع قانون باشیم، حتی اگر با نظر شخصی ما متفاوت باشد. مجلس قانون را تصویب کرده است و هرچند خودم در جلسات مختلف به برخی ایرادات قانون اشاره کرده‌ام، اما قانون تصویب شده باید محترم شمرده شود و تمام.»

رئیس شورای عالی استان‌ها تأکید کرد که برخی تلاش می‌کنند از قانون حجاب فضایی سیاسی بسازند، اما او معتقد است حجاب یک اصل فرهنگی و دینی است و تصمیم‌گیری نهایی در چارچوب قانون، به نمایندگان مجلس و دستگاه‌های مسئول واگذار شده است.

حاجی‌بگلو در پایان خاطرنشان کرد: «برای حفظ وحدت و انسجام جامعه، لازم است همه به اصول احترام بگذارند و از اختلاف نظرها عبور کنند. اجرای قانون باید منطبق با مصوبات مجلس باشد و هیچ فرد یا دستگاهی حق ندارد به صورت سلیقه‌ای عمل کند.»

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی