تنبلی چشم دارم می توانم عینک نزنم؟

شماره يكي از چشم‌هايم 5/0 و ديگري 75/0 است، به تنبلي چشم مبتلا هستم و هنگام رانندگي و مطالعه، چشم‌هايم خسته مي‌شود. اگر از عينك استفاده نكنم، ضرري دارد؟

2020-01-15 13:48:05 تاریخ : ۱۳۹۸/۱۰/۲۵ ۱۷:۱۸:۰۵ تعداد پاسخ ها 1
  • عينك بر بينايي فردي كه به تنبلي چشم مبتلا باشد هيچ‌گونه تأثيري ندارد فقط باعث بهبود بينايي مي‌شود. اگر قرار بر اين باشد كه شماره چشمي افزايش پيدا كند با وجود عينك هم اين افزايش شماره چشم ايجاد مي‌شود چرا كه افزايش شماره چشم به عوامل ارثي و ژنتيكي مربوط مي‌شود و به تماشاي تلويزيون، مطالعه، استفاده از كامپيوتر و... ارتباطي ندارد.
    استفاده ازعينك براي كودكان مبتلا به تنبلي چشم، تأثير گذار‌تر است و ممكن است تنبلي چشم آنها را بهبود بخشد. به احتمال زياد، شماره چشم شما در كودكي بالاتر بوده و به‌تدريج كاهش پيدا كرده است و در حال حاضر با توجه به سن و شماره چشم‌شما، تنبلي چشمتان قابل درمان نيست.

    2020-01-15 13:48:09 ۱۳۹۸/۱۰/۲۵ ۱۷:۱۸:۰۹ 7

ارسال پرسش

وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
ok uplodaed.