پوست صورت نوزادم با خوردن غذای کمکی قرمز می شود

پسرم پنج و نيم ماهه شده است. وزن و قد زمان تولدش 400/3 كيلوگرم و 52 سانتيمتر و قد و وزن فعلي‌اش 66 سانتيمتر و 2/5 كيلوگرم است. از ماه پنجم غذاهاي كمكي مي‌خورد اما مصرف هر نوع غذاي كمكي يا فرني، موجب قرمزشدن پوست صورتش مي‌شود. علاوه بر اين در مدفوعش خون مشاهده شده است. مصرف شيرهاي ضدحساسيت در كاهش علائم فوق بي‌تأثير است. با اين وجود علت و راه درمان چيست؟

2020-01-12 15:38:50 تاریخ : ۱۳۹۸/۱۰/۲۲ ۱۹:۰۸:۵۰ تعداد پاسخ ها 1
  • رشد قد و وزن فرزند شما، در ظاهر مشكل خاصي نداشته است اما مشاهده خون در مدفوع و ضايعات پوستي نشاندهنده حساسيت به پروتئين موجود در شيرگاو است. به همين دليل لازم است مادر به طور جدي لبنيات و هر تركيبي از لبنيات را از وعده‌هاي غذايي‌اش حذف كند و براي غذاهاي كمكي و فرني نوزاد نيز از شير سويا و يا شيرخشك‌هاي حاوي پروتئين گياهي استفاده كند.
    معمولاً با به‌كارگيري اين روش مشكلات موجود برطرف خواهد شد. علاوه بر اين بهتر است در عين رعايت مسائل فوق، به يك پزشك متخصص مراجعه شود تا مصرف داروهايي از خانواده آنتي‌هيستامين تجويز شود.
    بنابراين تحت هر شرايطي مصرف غذاهاي حاوي لبنيات براي مادر و شيرخوار حذف شود تا بنابر توصيه پزشك و گذشت زمان، رژيم غذايي‌شان تغيير پيدا كند.

    2020-01-12 15:38:54 ۱۳۹۸/۱۰/۲۲ ۱۹:۰۸:۵۴ 2

ارسال پرسش

وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
ok uplodaed.