مشاور املاک با سوء استفاده ملکم را زیر قیمت خرید

4 سال پیش مشاور املاکی آپارتمانی را برای من خرید و هر سال اجاره داد و اعتماد مرا جلب کرده بود. سه ماه پیش تصمیم به فروش گرفتم. به او اعتماد کردم، اما سوءاستفاده کرد و یکی از دوستان نزدیکش را 20 روز پیش به عنوان خریدار جا زد و آپارتمان مرا 70 میلیون تومان ارزان‌تر قولنامه کردند. خیار غبن را از خود ساقط کردم. به نظر می‌رسد دعوی حقوقی به نتیجه نرسد. آیا می‌توانم دعوای کیفری یا هر کار دیگری انجام دهم؟

2020-01-08 15:13:38 تاریخ : ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ ۱۸:۴۳:۳۸ تعداد پاسخ ها 1
  • حسب توضیحات ارائه شده ذیل مبایعه‌نامه را خود شما امضا کرده و خیار غبن را نیز ساقط کرده‌اید، بنابراین طرح دعوی کیفری یا حقوقی در این زمینه منتفی و بدون نتیجه است.

    2020-01-08 15:13:42 ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ ۱۸:۴۳:۴۲ 1

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر