خریدار بعد از دو ماه حق فسخ معامله را دارد؟

شخصی یک دستگاه تلویزیون را خریداری می‌کند، اما بعد از باز کردن بسته آن متوجه می‌شود عیب فنی دارد، اما به دلیل گرفتاری که دارد، 2 ماه طول می‌کشد تا به فروشنده مراجعه کند، آیا خریدار حق فسخ این معامله را دارد؟

2020-05-17 11:12:47 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ ۱۵:۴۲:۴۷ تعداد پاسخ ها 1
  • اصولا شخص خریدار اگر متوجه عیب کالا شود، باید فورا به فروشنده مراجعه کند و گرفتاری‌های زندگی دلیل و توجیه قانونی و محکمه‌پسند برای فسخ معامله نیست، چراکه منطقا و عرفا وقتی کالا معیوب باشد، این حق خریدار است که در اولین فرصت به فروشنده مراجعه کند و کالا را پس دهد یا تفاوت قیمت را دریافت کند و به تعبیر حقوقی شخصی که کالای معیوب دریافت کرده به استناد به «خیار عیب» می‌تواند معامله را فسخ کند مطابق ماده 435 قانون مدنی خیار عیب بعد از علم به آن فوری است.

    2020-05-17 11:12:48 ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ ۱۵:۴۲:۴۸ 285

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر