قرارداد معامله بین یک فروشنده و 5 خریدار است

یک فقره قرارداد فروش در قالب صلح‌نامه که در آن بایع یک نفر و خریدار 5 نفر هستند و بیع‌نامه تجزیه است، منعقد شده بایع ابطال این قرارداد نسبت به 3 نفر از خریداران را دارد. اگر دادخواست را به طرفیت همگی ارائه کند، آیا دادگاه مجاز به رسیدگی است یا باید آنها را تفکیک و در پرونده به استناد عدم ارتباط خواسته‌های متعدد رسیدگی کند؟

2020-03-11 11:55:39 تاریخ : ۱۳۹۸/۱۲/۲۱ ۱۵:۲۵:۳۹ تعداد پاسخ ها 1
  • مطابق نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه، اولا صرف اینکه چند عقد صلح مجزا در یک صلح‌نامه انعقاد یافته است، دلیل بر لزوم طرح دعوای واحد مبنی بر ابطال پاره‌ای عقود مذکور به طرفیت همه متصالحان نیست، زیرا آنچه در عقد مهم است، تراضی و توافق طرفین به امر معین است و نه تشریفات شکلی آنها که در ضمن یک برگه صلحنامه باشد به صورت مجزا و مطابق قانون آیین دادرسی مدنی اگر به موجب یک دادخواست دعاوی متعددی اقامه شود، در صورتی که ارتباط کامل نداشته باشد، دعاوی از یکدیگر تفکیک می‌شوند، در غیر این صورت نسبت به آنچه صلاحیتندارد، با صدور قرار عدم صلاحیت پرونده به مراجع صالح ارسال می‌شود.

    2020-03-11 11:55:40 ۱۳۹۸/۱۲/۲۱ ۱۵:۲۵:۴۰ 2

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر