وام به نام من است اما خریدار قسط آن را نمی دهد چکار باید بکنم؟

من 4 سال پیش ملکی با وام بانکی خریداری کردم. 2 سال پیش ملک را به صورت وکالتی به شخص دیگری فروختم، ولی سند ملک و وام همچنان به نام من است. با توجه به اینکه خریدار اقساط وام را پرداخت نمی‌کند و بانک هم من را به عنوان گیرنده وام و مالک ملک می‌شناسد جلوی حقوق من بسته شده است. خواهشمند است راهنمایی فرمایید که از لحاظ حقوقی چه اقدامی می‌توانم انجام دهم.

2020-03-02 18:04:01 تاریخ : ۱۳۹۸/۱۲/۱۲ ۲۱:۳۴:۰۱ تعداد پاسخ ها 1
  • اگر بیع‌نامه عادی بین شما تنظیم شده و ضمن آن حق فسخ برای شما در قبال تخلف خریدار براي پرداخت اقساط قرار داده شده، می‌توانید در رابطه با فسخ اقدام و طرح دعوی کنید وگرنه می‌توانید بعد از پرداخت اقساط با طرح دعوی علیه خریدار مبالغ پرداختی را مطالبه کنید.

    2020-03-02 18:04:03 ۱۳۹۸/۱۲/۱۲ ۲۱:۳۴:۰۳ 4

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر