ساخت هتلی منحصر به فرد در اعماق زمین +تصاویر
رکنا: در چین هتلی شگفت انگیز در اعماق زمین ساخته شده است که به طور حتم گردشگران زیادی را جذب خواهد کرد.
مهندسان و هتل سازان مطرح در نزدیکی شهر شانگهای هتلی را در مجاورت دریاچه اما در اعماق زمین ساخته اند. برای یک شب اقامت در این هتل باید 480 دلار هزینه کنید. معمولا هتل ها در راحتی اتاق و داشتن نمایی زیبا با هم در رقابتند اما این هتل که Shimao InterContinental Wonderland نامگذاری شده است برخلاف قوانین هتلداری عمل کرد و ساختمانی غیر معمول و شبیه به معدن احداث کرد.
ساخت این هتل 10 سال به طول انجامیده و اول دسامبر (ماه آینده) افتتاح خواهد شد. این هتل 16 طبقه زیر زمین است که در دو طبقه زیرین آن آکواریومی به عمق 10 متر و رستوران و استخر و باشگاه ورزشی واقع شده است.
شرکت آتکینز انگلیس که سازنده برج العرب در دبی نیز هستند پروژه ساخت این هتل را برعهده داشت.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
فیلم/ نگاهی به چیدمان شاهانه و فوق لاکچری قصر باشکوه 450 متری شراره رخام، بازیگر سریال ناریا در زعفرانیه تهران/ از فنگ شویی تا مبلمان مدرن و تابلوهای هنری منحصربهفرد