پیشنهاد وسوسه کننده یک زن به پسر جوان + عکس

با شکایتی از سوی مردی جوان مبنی بر اخاذی از وی با ترفند ازدواج موضوع در دستور کار تیمی از کارشناسان پلیس Police فتا قرار گرفت.

در بررسی اظهارات پسر فریب خورده ای مشخص شد وی از طریق شبکه اجتماعی با زنی اهل یکی از استان های شمالی کشور آشنا شده و پس از مدتی آشنایی زن جوان با پیشنهاد ازدواج با هم قرار ملاقات می گذارند و با منصرف شدن پسر مشهدی از ازدواج ، زن جوان با تهدید انتشار تصاویر خصوصی این پسر 200 میلیون ریال از وی اخاذی می کند.

کارشناسان پلیس فتا پس از بررسی دقیق اظهارات پسر فریب خورده پس از شناسایی مخفیگاه زن شیاد او را دستگیر کردند.

زن 34 ساله با نام مستعار "هدیه" که دارای سابقه کیفری است در مواجهه با مستندات دیجتالی به جرم Crime خود اعتراف کرد.

به گزارش رکنا، متاسفانه در برخی مواقع، به جای استفاده مطلوب و شایسته از موقیعت و امکانات فضای سایبری توسط شهروندان و کاربران، شاهد سوء‌استفاده از این فضا توسط برخی افراد کلاهبردار و اخاذ هستیم که لازم است با ارتقاء سطح فرهنگ سواد واخلاق سایبری در سطح جامعه و هوشیاری از طرف کاربران و نظارت مستمر پلیس فتا دست برخی افراد سودجورا از این فضا کوتاه شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 76209
  • بازخوانی پرونده «خفاش شب» در رکنا/ ناگفته های یکی از هولناک ترین پرونده های جنایی ایران منتشر می شود

اخبار تاپ حوادث