هشدار پلیس به خریداران دارو از طریق تلگرام
تبلیغات

هشدار پلیس Police فتای قم برای خرید دارو از شبکه های اجتماعیسرهنگ موالی،رئیس پلیس فتای قم از دستگیری فردی که اقدام به تبلیغ داروی لاغری در تلگرام Telegram می کرد خبر داد و گفت:شخصی از طریق این شبکه ی اجتماعی تحت تاثیر تبلیغات فراوان،با خرید و مصرف این قرص لاغری با نام تجاری ادیوس دچار عوارض پوستی می شود.

وی افزود:با طرح شکایت موضوع در دستور کار قرار گرفت و در بررسی های به عمل آمده مشخص شد فردی که با پیک موتوری دارو را به خریدار تحویل وپس از دریافت هزینه از طریق کارت به کارت گفته است:داروی لاغری را از شخص ناشناسی دریافت کرده که وی مکان مشخصی ندارد.

سرهنگ موالی در ادامه عنوان کرد:پس از اقدامات فنی و بازجویی های مستمر در نهایت متهم شناسایی و پس از دستگیری با توجه به شواهد و قراین موجود به جرم Crime خود اعتراف کرد.

رئیس پلیس فتای قم در پایان از شهروندان خواست:به هیچ عنوان اقلام دارویی را از طریق شبکه های اجتماعی سفارش و خریداری نکنند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 373428
  • فیلم پشت‌ صحنه نایاب اسپایدرمن 2002

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات