وقتی به خانه رسیدم معشوقه شوهرم با وضعیت بد از پنجره فرار کرد
رکنا: زنی در حین برقراری رابطه غیر اخلاقی با معشوقه متاهل خود بعد از رسیدن همسر مرد مجبور شد برهنه از پنجره خانه فرار کند.
دوربین های گوشی های تلفن همراه در روسیه تصاویر زن برهنه ای را ثبت کرده اند که با انتشار آنها باعث بهت کاربران شده است.
در این تصاویر زنی برهنه در خیابان ها در حالی که سعی دارد با دستان خود بدن برهنه اش را از دید عموم مخفی نگه دارد در حال فرار از مقابل دیدگان متعجب عموم است. طبق گزارش رسانه ها شکار دوربین های خیابان پرم، در حین برقراری رابطه غیر اخلاقی با معشوقه متاهل خود با ورود غیر منتظر همسر مرد مورد علاقه اش شوکه می شود و از پنجره خانه برهنه پا به فرار می گذارد که در خیابان های شهر سوژه دوربین ها می شود.
به رغم تلاش های بیهوده این زن برای محافظت از عفت خود، اما گوشی های هوشمند عابران تصاویر این زن مو قرمز را در مسیر یک خیابان شلوغ و پرتردد ثبت کرده است. انتشار این تصاویر در رسانه های اجتماعی بازخورد فراوانی داشته و کاربران هر یک به نقد و بررسی این اتفاق عجیب و غریب از ظن خود پرداخته اند.
-
فیلم/ نگاهی به چیدمان شاهانه و فوق لاکچری منزل لیلا بلوکات، بازیگر سریال یوسف پیامبر: از مبلمان سلطنتی و مدرن تا سلیقه هنری خانوم بازیگر در تزئیین سفره هفت سین
نه بفرمایید پخش کنید!!!
در ابتدای هر خبر حادثه ای یا در انتهای آن البته منظورم در عنوان خبر هست نه در متن آن داخل پرانتز بنویسید داخلی یا خارجی