3 زن موادفروش در ساری نقره داغ شدند

 رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر مازندران، از کشف ۱۰ کیلو گرم تریاک و دستگیری سه فروشنده قاچاقچی مواد مخدر زن در ساری خبر داد.

به گزارش رکنا، سرهنگ علیرضا ثقفی اظهار داشت: مأموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی از حمل و جابجایی مواد مخدر توسط سه سوداگر مرگ در ساری با خبر شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، افزود: مأموران پس از اقدامات اطلاعاتی متهمان را در حین انتقال مواد مخدر با یک خودروی سواری در ساری شناسایی و در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.

دستگیری سوداگران مرگ در ساری

سرهنگ ثقفی از کشف ۱۰ کیلو گرم تریاک در بازرسی از خودروی متهمان خبر داد و اظهار داشت: این سوداگران مرگ که زن نیز بوده‌اند پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

وی در ادامه، اعتیاد را منشأ بسیاری از جرایم دانست و خاطرنشان کرد: جرایم متأثر از اعتیاد از قبیل سرقت، سرقت مسلحانه، طلاق، خودکشی، افسردگی و سرخوردگی، فروپاشی خانواده‌ها تنها بخشی از پیامدهای این پدیده شوم است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان از شهروندان خواست برای رسیدن به جامعه‌ای آرمانی و جلوگیری از هرگونه ناهنجاری‌های اجتماعی با پلیس همکاری کرده و هرگونه اطلاعات و اخباری در این زمینه را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام دارند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 669028
  • فیلم/ شهرام صولتی: من باعث شدم شهره خواننده بشه/ ماجرای شروع خوانندگی شهره از زبان برادرش