به گزارش گروه ترجمه رکنا، پلیس افغانستان مردی را به جرم قتل بی رحمانه نوزادش دستگیر کرد.

بر اساس گزارش پلیس، هاشم نوزادش را به دلیل این که در راه خدا قربانی کند تا رضایت او را در زندگی جلب کند و به زندگی اش رزق و روزی ببخشد انجام داد و این کار بی رحمانه و احمقانه اش موجب شد تا همسرش با دیدن نوزاد بدون سرش در وسط حیاط دچار جنون شده و به عنوان بیمار روانی در بیمارستان بستری شود.

پس از دستگیری هاشم و افشای جنایت بی رحمانه او مردم اعلام کردند که فقر موجب بروز این اتفاقات می شود و اکثر کودکان قربانی فقر و گرسنگی در خانواده ها می شوند.

در حال حاضر متهم بدون قرار وثیقه در بازداشت است تا جلسه دادگاهی اش به زودی برگزار شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

  • فیلم / نسیم ادبی : شوهرم آدم بداخلاقی بود اول ازش متنفر شدم بعد عاشقش شدم / میگفتم چجوری کسی میتونه با اون اصلا حرف بزنه .../ روحش شاد

اخبار تاپ حوادث

وبگردی