به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ علیرضا باقری معاون اجتماعی پلیس استان مازندران گفت: نیروی انتظامی استان از آغاز امسال تاکنون برای مقابله با سودجویان از باور مهدویت ۶ متهم را دستگیر کند.
وی با بیان اینکه تعدادی افراد مدعی ارتباط با امام زمان (عج) وارد استان شدند، افزود: این افراد به دنبال جمع آوری وجوه نقد بودند و ادعا می‌کردند این وجوه را برای فعالیت‌های عام المنفعه و کمک به امام زمان (عج) ارسال می‌کنند.
باقری گفت: تا کنون ۶ نفر از این افراد دستگیر و برای ادامه مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران افزود: شهروندان اگر به دنبال افزایش دانش و اطلاعات در این زمینه هستند و برای پاسخگویی به شبهات به کارشناسان دینی و ائمه جمعه شهرستان‌ها مراجعه کنند.
وی به شهروندان توصیه کرد، با شناسایی افرادی که به دنبال سودجویی و سست کردن اعتقادات مردم هستند، مراتب را به پلیس Policeاطلاع دهند.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 446270
  • همکاری فورتنایت و وانپیس تأیید شد!