این 2 مرد قصد ترور علما را داشتند! + عکس

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، در اعلامیه ریاست امنیت ملی آمده است که افراد بازداشت شده، فیروز کوچی فرزند دولت خان و رفیع الله فرزند زرگل هستند و از آنها یک کیف دستی مملو از مواد انفجاری، یک کلت کمری و یک خودرو تویوتا کرولا به‌دست آمده است.
بر اساس خبرنامه امنیت ملی،‌ افراد بازداشت شده، آموزش ساخت و ساز مین، خودرو بمب‌گذاری‌شده و و انتحاری را به مدت شش ماه در  پیشاور فراگرفته و به‌ دستور فردی به نام بشیر؛ از فرماندهان شبکه تروریستی حقانی در شهر بند چک ولایت میدان وردک، طرح حمله انتحاری و تهاجمی را با استفاده از پنج عامل انتحاری برنامه ترور Assassination آگاهان سیاسی، فعالین مدنی و علما را در شهر کابل ریخته بودند که قبل از رسیدن به هدف بازداشت شدند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 421986
  • فیلم/نگاهی به چیدمان منزل شاهانه و سنتی «مریم امیرجلالی» بازیگر شام ایرانی / از صندلی راک و مبلمان کلاسیک تا فرش خوش‌ آب و رنگ و تابلوهای هنری و پرده‌های حریر

اخبار تاپ حوادث