تبلیغات

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ علی شریفی، رئیس کلانتری 153 شهرک ولیعصر با اعلام این خبر گفت: تیم عملیات کلانتری ۱۵۳ هنگام چک کردن دوربینهای مداربسته به موردی مشکوک شدند و پس از بررسی بیشتر دریافتند که اعضای یک باند با اشتفاده از یک دستگاه پژوپارس مشکی در سطح منطقه اقدام به سرقت Stealing لوازم و ابزار خودروها می کنند.

وی ادامه داد: با هماهنگی بازپرس ناحیه دادسرای ۱۱۸ فرد مذکور شناسایی و محل زندگی وی در منطقه ۱۸ مورد بررسی قرار گرفت. با هماهنگی مقام قضایی ماموران با ورود به منزل متهم تعداد زیادی باند و آمپلی فایر کشف کردند.

رئیس کلانتری ۱۵۳ شهرک ولیعصر تاکید کرد: در بررسیهای اولیه فرد مذکور به وجود همدستان خود اعتراف کرد که در یک عملیات، ماموران موفق شدند دیگر همدستان متهم را که ۳ جوان ۲۱ ساله، ۲۲ ساله و ۲۴ ساله هستند شناسایی و دستگیر کنند. رئیس این باند ۴ نفره فردی ۳۱ ساله به نام وحید رشته است که سابقه سرقت خودرو و محتویات خودرو را در پرونده دارد.

رئیس این باند اعتراف کرده که با همکاری همدستان خود، در خیابان زمزم سرقت می کردند. تیم عملیاتی از محل اختفای اعضای این باند مقدار زیادی لوازم زیادی خودرو از جمله لاستیک خودرو کشف کردند.

شریفی گفت: وحید رشته سابقه زیادی در سرقت خودرو و لوازم خودرو دارد و در این پرونده تاکنون ۱۵ شاکی شناسایی شده اند.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 416436
  • وقتی یک کودک «مرداب» گوگوش را می خواند/ اجرای متفاوتی که میلیون ها نفر را تحت تاثیر قرار داد

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات