ورود دادستانی به پرونده تلخ دختر یزدی + عکس
حوادث رکنا: پای دادستانی به پرونده مرگ دختر نوجوان یزدی باز شد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، علیاکبر شمس دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد با بیان اینکه سه روز پیش در یکی از بیمارستانهای استان یزد، دختر ۱۴ سالهای فوت شد که بر اساس ادعای خانواده و اولیای دم قصور پزشکی صورت گرفته و کادر اورژانس مراقبتهای لازم را از فرزند آنها انجام نداده ، افزود: با ورود دادستانی کمیتهای در بیمارستان تحت نظارت دادسرا و همچنین جلسه فوق العاده نظام پزشکی برای بررسی علت فوت دختر نوجوان، تشکیل شده است.
شمس ادامه داد: کمیته بیمارستان، کوتاهی در درمان بیماری دختر نوجوان را تشخیص دادند که منتهی به برخورد و جابجایی کادر پرستاری و پزشکان اورژانس شده و بخشنامهای به کل بیمارستانهای استان مبنی بر بازبینی در نحوه پذیرش اورژانس بیمارستانها ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه علت فوت توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است، گفت: این بیمار با تشخیص اولیه مشکل قلبی در اورژانس بستری میشود؛ اما ظاهرا اقدامات پزشکی کافی و به موقع نبوده که پرونده در نظام پزشکی مطرح و در دست بررسی است.
-
با دستمزد یک روز کارگر، یک سس هم نمی شود خرید / وقتی روایت مردم از گرانی با تورم 87.9 درصدی گره می خورد + فیلم
ارسال نظر